Galați: VIDEO Șofer de taxi concediat după ce a fost surprins călcând intenționat un câine

Versiune tiparSend by emailPDF version

Un șofer de taxi gălățean a fost surprins de camerele de supraveghere ale unei firme în timp ce a călcat intenționat un cățel. Pe imaginile surprinse de camerele de supraveghere, se vede că șoferul nici măcar nu frânează. Cățelușa lovită se numea Mița, avea 16 ani și obișnuia să doarmă lângă poarta societății.

„Nu aveai cum să nu o vezi. A trecut peste ea direct, nu a frânat deloc”, spunea Gheorghe Neagu, paznic(foto1). Au fost chemați în ajutor cei de la asociația de protecție a animalelor „Help Lăbuș”. Din păcate era prea târziu. „Nu am mai putut salva animalul din păcate. Vom face plângere la poliție și Parchet. Cel care a făcut intenționat această faptă, riscă închisoarea de la trei luni la un an”, a precizat Corina Grigore, președintele asociației Help Lăbuş Galați.

Imaginile de pe camerele de supraveghere au indignat și alți administratori de firme și proprietari din zonă. „Urmărind camerele de supraveghere, m-am îngrozit când am văzut intenția clară de a se urca pe câine și nicio reacție din partea lui. Acest om este un periccol“, a spus Gabriel Chiriac, administrator firmă.

Imaginile au fost distribuite pe internet, iar firma unde lucra șoferul de taxi incriminat deja a luat măsuri. „Am reziliat contractul cu acest șofer. Un astfel de comportament nu ne reprezintă“, a precizat Cristi Darie, reprezentant firmă taxi.

Urmează ca șoferul să fie anchetat de oamenii legii. El riscă să stea între trei luni și un an după gratii.

Lasă un comentariu