Galați: Urmărit internaţional, depistat la P.T.F. Oancea

Versiune tiparSend by emailPDF version

Poliţişti de frontieră gălăţeni au depistat şi predat unei echipe operative din cadrul I.P.J. Galaţi un bărbat cu dublă cetăţenie, pe numele căruia era emis, de către autorităţile din Italia, un mandat european de arestare pentru săvârşirea unei infracţiuni contra proprietăţii.

„În data de 22 septembrie a.c., în Punctul de Trecere a Frontierei Oancea, s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor necesare trecerii frontierei de stat, V. S., cu dublă cetăţenie română şi R. Moldova, în vârstă de 30 de ani, pasager într-un microbuz marca Mercedes. La controlul de frontieră, lucrătorii noştri au constatat faptul că pe numele bărbatului este emis, de către autorităţile italiene, un mandat european de arestare pentru săvârşirea unei infracţiuni contra proprietăţii pe teritoriul Italiei”, a precizat cms. Ion Irimia, Poliția de frontieră Galați.

Poliţiştii de frontieră au întrerupt călătoria persoanei în cauză, care a fost predată unei echipe operative din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale a I.P.J. Galaţi, în vederea luării măsurilor legale ce se impun.

Lasă un comentariu