Galați: Universitatea „Danubius” reduce taxele de școlarizare

Versiune tiparSend by emailPDF version

Cei care au ratat prima etapă a examenului de admitere, trebuie să știe că la facultăţile Universităţii „Danubius”, tinerii care au media de cel puţin 9.30 la bacalaureat, nu plătesc taxa în primul an de studii. „Studenţii foarte buni la învăţătură, sunt susţinuţi de Universitatea „Danubius”, care răsplăteşte, susţine şi respectă performanţa, deorece îşi doreşte valori pe băncile sale, în spaţiile ultramoderne de învăţământ, la cursurile şi seminariile cadrelor didactice, adevăraţi profesionişti în domeniile drept, știinte economice și comunicare și relaţii internaţionale. Numai anul trecut, peste 80% dintre elevii care nu au plătit taxa primului an de studii, au terminat cu medii foarte mari. Aşadar, dacă va fi un student de nota 10, este scutit de taxa anului de studii. Studenţii danubieni care obţin media anuală între 9,76 - 9,99, beneficiază de o reducere de 75% din taxa anului următor de studii, între 9,51 – 9,75 de 50% şi între 9,25 – 9,50 de 25%”, susține Alina Dumitrache – Șef Birou Relații Publice.

Trebuie precizat că nu doar studenţii de la programele de studii de licenţă beneficiază de reduceri. Începând cu anul universitar 2014- 2015, şi în cazul programelor de masterat ale facultăţilor Universităţii „Danubius”, operează reduceri semnificative de taxe.

În anul universitar 2014–2015, aproape 600 de studenţi au fost bursieri, suma alocată de Universitatea „Danubius” burselor de merit şi celor sociale depăşind un miliard de lei.

Pentru următorul an universitar, la „Danubius”, taxele pentru programele de licență variază între 2.600 şi  3.050 lei/ an, iar pentru programele de masterat, taxele sunt cuprinse între 3.000 şi 3.450 lei/ an.

Lasă un comentariu