GALAȚI: Oţelul speră într-un rezultat pozitiv la Botoşani

Versiune tiparSend by emailPDF version

Antrenorul Oţelului Galaţi, Florin Marin, a declarat astăzi într-o conferinţă de presă, la care au mai participat directorul sportiv Ovidiu Burcă şi fundaşul Viorel Miron, că gruparea de la Dunăre speră să obţină un rezultat pozitiv în deplasarea de la Botoşani. ,,Trebuie să ne organizăm foarte bine, să le răspundem cu aceeaşi agresivitate sau cu determinare, să alergăm foarte bine şi în condiţiile astea putem obţine un rezultat pozitiv”, a spus Marin.

Ovidiu Burcă a spus că meciul cu FC Botoşani nu este decisiv, în schimb cele trei meciuri pe care Oţelul le are de disputat într-o singură săptămână sunt decisive. ,,Avem în faţă o săptămână decisivă pentru viitorul echipei. Strategia este ca la finalul celor trei meciuri din această săptămână, să rămânem foarte aproape de linia roşie care desparte echipele de zona retrogradării. Meciul cu Botoşaniul nu este unul decisiv”, a declarat Burcă.

La rândul lui, fundaşul Viorel Miron şi-a exprimat speranţa că la Botoşani echipa va obţine prima victorie din retur. ,,Atmosfera în vestiar este foarte bună. Mergem la Botoşani să obţinem punct sau puncte neapărat. Trebuie să fim o echipă omogenă, să fim agresivi şi să obţinem prima victorie în acest retur”, a afirmat Miron.

Oţelul nu se putea baza pe Altama Sanaa, suspendat, Cristea, Mişelăricu şi Brigito, accidentaţi.

3 Comentarii

Adi (neverificat)
+1
+6
-1
Si iar vad infrangerea.
Alex (neverificat)
+1
+6
-1
Hotoboc-Solomou,Leca,Miron,Popescu-Cucu,Dica-Iorga,Cernat,Popa-Tudorie Rezerve:Abraham,Sissoko,Murgoci,Milea,Tavares,Hamroun,Matondo
anonim (neverificat)
+1
-3
-1
egalul cred ca ar fi singura varianta infrangere nu victorie nu ceva trebuie sa scoata si eu zic spun ca de un egal ar merge

Lasă un comentariu