Galați: Luată de păr și târâtă pe stradă de un biciclist care o lovise

Versiune tiparSend by emailPDF version

Agresiune la Ivești. O tânără de 23 ani, care mergea  pe jos prin comună, a stârnit furia unui biciciclist care a luat-o la bătaie. Asta după ce femeia fusese trântită la pământ de bicicleta acestuia.

„O patrulă mixtă de ordine şi siguranţă publică, formată dintr-un jandarm şi un poliţist, aflată în misiune de menţinere a ordinii publice pe raza comunei Iveşti, a fost sesizată prin S.N.U.A.U 112 despre faptul că un bărbat agresează o tânără în str. Blăjenii de Jos din comună. Ajunşi la faţa locului, oamenii legii au constatat că cele reclamate se confirmă, iar din verificările efectuate a rezultat faptul că tânăra, în timp ce se deplasa pe str. Blăjenii de Jos, a fost lovită de o bicicletă şi trântită la pământ. Dintr-un acces de furie, biciclistul, în vârstă de 65 ani, a luat-o pe tânără de păr şi a târât-o pe stradă”, a precizat Cătălin Bădin, IJJ Galați.

Ambele persoane au fost conduse la sediul postului de poliţie unde, bărbatului i s-au întocmit actele de sesizare pentru săvârșirea unei fapte susceptibile de a fi infracţiune de „lovire sau alte violenţe”,  cercetările fiind continuate de către lucrătorii Postului de Poliţie Iveşti, pentru probarea activităţii infracţionale.

1 Comentarii

Cătălin (neverificat)
+1
+2
-1
I s-au întocmit actele de sesizare pentru săvârșirea unei fapte susceptibile de a fi infracţiune de „lovire sau alte violenţe”, dar cu accidentarea unui pieton cum rămâne, căci nu cred că femeia care i-a căzut victimă s-a simţit bine dând de pământ?

Lasă un comentariu