Galați: Dosarul Bunea Stancu, la Curtea de Apel – procurorii au cerut recuzarea judecătorului, cererea fiind respinsă!

Versiune tiparSend by emailPDF version

UPDATE 12.22: Curtea de Apel Galați a respins solicitarea procurorilor DNA Galati care au cerut recuzarea judecătoarei care judecă "dosarul Bunea Stancu", același magistrat care a cerut, și el singur, să fie scos din proces. Instanța a decis, însă, ca procesul să fie judecat în continuare de aceeași judecătoare.

În această dimineață, a început, la Curtea de Apel Galați, judecarea contestațiilor depuse în dosarul dosarul Gheorghe Bunea Stancu, preşedintele CJ Brăila, acuzat de abuz în serviciu şi conflict de interese. În mai puțin de o oră de la începerea procesului, acesta a fost întrerupt de două ori. În primă fază, judecătorul din dosar a înaintat o cerere potrivit căreia se abține de la judecarea cazului. După această etapă, DNA Galați a solicitat, la rândul său, recuzarea judecătorului în cauză.

Reamintim că una din contestațiile din procesul judecat astăzi la Curtea de Apel este depusă de DNA Galați cu privire la decizia Tribunalului Galați care a stabilit, săptămâna trecută, arestul la domiciliu pentru președintele și vicepreședintele CJ Brăila, Gheorghe Bunea Stancu și Florin Mija, precum și control judiciar pentru Nicolae Moisiu, şeful biroului de achiziţii al CJ Brăila. Cea de-a doua contestație judecată este cea depusă de  avocaţii lui Bunea Stancu, care solicită încetarea măsurii arestului la domiciliu și înlocuirea ei cu măsura controlului judiciar.

Lasă un comentariu