Galați: 3.000 de ţigări ascunse într-o mașină, descoperite de poliţiştii de frontieră

Versiune tiparSend by emailPDF version

Echipa comună de control din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Galaţi-rutier a descoperit 3.000 de ţigarete ascunse în cotiera, tetierele şi bancheta spate ale unui autoturism, condus de o gălăţeancă.

„S-a prezentat în Punctul de Trecere a Frontierei Galaţi-rutier, pentru efectuarea formalităţilor necesare trecerii frontierei, pe sensul de intrare în ţară, gălăţeanca Ionelia C., în vârstă de 52 de ani, conducând un autoturism marca Audi, înmatriculat în România. În urma controlului efectuat asupra autoturismului, echipa comună formată din poliţişti de frontieră şi inspectori vamali a descoperit, ascunse şi nedeclarate, în cotiera, tetierele şi bancheta din spate a autoturismului, 3.000 ţigarete de diferite mărci, de provenienţă R. Moldova”, a precizat cms. Ion Irimia, Poliția de Frontieră Galați.

Conform prevederilor legale, a fost luată măsura ridicării în vederea confiscării a ţigaretelor în valoare de 1.800 lei şi sancţionarea persoanei cu amendă în valoare de 5.000 lei, autoturismul fiind indisponibilizat până la plata amenzii.

Lasă un comentariu