Galați: „ARTernative” pentru şcolarii din Măstăcani

Versiune tiparSend by emailPDF version

Trupa din Centru, din care fac parte cursanții clasei de Actorie, împreună cu elevi ai Colegiului Naţional „Vasile Alecsandri”, va „juca” luna aceasta rolul lui Moş Crăciun, pentru şcolarii din comuna Măstăcani. Astfel, aceştia vor susţine miercuri, 09 decembrie 2015, cu începere de la ora 12.00, în sala de spectacole a Colegiului Naţional „Vasile Alecsandri”, un eveniment caritabil – „ARTernative”, ce îşi propune să strângă fonduri pentru cei care au nevoie de ajutor.

„Spectacolul „ARTernative” vă invită la o incursiune în lumea muzicii şi a teatrului, în care, tineri gălăţeni talentaţi îşi vor dezvălui în faţa publicului, unii chiar pentru prima oară, potenţialul lor artistic şi creativ. Vă aşteptam să îi încurajaţi şi, totodată, să sprijiniţi această iniţiativă frumoasă. Din distribuţie (din partea clasei de actorie a Şcolii de Arte) fac parte: Alexandru Cătălin, Aramă Iulia Teodora, Baltag Andreea, Radu Bianca Andreea, Babă Radu Teodor, Banea Miruna, Perianu Andrada, Elena Lefterache, Stan Diana Georgiana şi Dragoş Ioniţă”, spun organizatorii.

Intrarea la spectacol costă 10 lei.

Reamintim că, în acest an, membrii Trupei din Centru, coordonată de Florin Toma, au participat la trei festivaluri naționale de teatru pentru tineret: Festivalul Naţional de Arte pentru Liceeni „Florian Pittiș”, de la București, Festivalul de Teatru pentru Tineret „De-a râsu’ plânsu”, de la Brașov şi Festivalul de Teatru pentru Amatori SF. Gheorghe. Din cele trei manifestări teatrale, două au avut caracter competiţional, iar Trupa din Centru a fost răsplătită de două ori pentru prestaţia artistică, cu premiul pentru „Cea mai bună interpretare masculină”.

Lasă un comentariu