Galaţi: Zece “sprâncenaţi” de la Geoană au trecut la Durbacă

Versiune tiparSend by emailPDF version

Fără să ştie Geoană, filiala judeţeană Galaţi a Partidului Social Românesc(PSRo) a trecut la ALDE Galaţi. De fapt, este vorba de “zece oameni aleşi pe sprânceană, după o selecţie riguroasă”, a explicat liderul local al partidului lui Geoană, Iulian Aramă, hârşâit în politică şi trecut pe la patru partide. El a recunoscut însă că o parte dintre “miile” de colegi de la PSRo, au luat-o spre alte zări politice. Un exemplu în acest sens este cel al organizaţiei de femei, care a trecut în bloc la PMP. Mai exact, organizaţia de femei formată din Iulia Hîrleşteanu, o mare nimeni, făcută celebră pe facebook de Aramă şi Cristache, a trecut la crescătoria de fazani a PMP.  

“Începând de joi facem echipă cu cei de la ALDE. Am reuşit să selectăm cei mai buni oameni cu care să venim la ALDE. Au fost şi câteva derapaje, o parte dintre colegi mergând în altă parte”, a spus Aramă. Şi ca tacâmul să fie complet, liderul PSRo habar nu are de mişcarea lui Aramă. “Mircea Geoană nu ştie. L-am sunat şi nu mi-a răspuns”, a declarat nevinovat Iulian Aramă.

Mărinimos din fire, şeful ALDE Galaţi, Eugen Durbacă, i-a dat lui Aramă o funcţie de prim-vicepreşedinte, iar oamenii cu care a  venit acesta “vor primi câte o misiune în municipiu sau judeţ”.

“Am purtat discuţii mai de mult cu preşedintele PSRo Galaţi şi am reuşit să ajungem la o înţelegere, astfel încât, începând de joi, filiala PSRo Galaţi a trecut la ALDE Galaţi”, a spus Durbacă.

Oricum Durbacă îşi freacă mâinile de bucurie în condiţiile în care zestrea politică a PSRo Galaţi este grozavă: 1,78% la alegerile locale şi patru consilieri locali comunali, care  nu pot părăsi PSRo pentru că şi-ar pierde mandatele.

Cu cei de la PSRo, Durbacă va obţine la pas un senator şi doi deputaţi.

Lasă un comentariu