Galaţi: Zăpada nu a închis drumurile şi nici nu a oprit bacurile

Versiune tiparSend by emailPDF version

În ciuda ninsorii puternice care cade de azi dimineaţă, niciun drum naţional sau judeţean nu este blocat în judeţul Galaţi. Nici circulaţia bacurilor peste fluviul Dunărea nu a fost afectată de ninsoare. Potrivit şefei Navrom Bac, Marilena Vasilache, ambele bacuri (atât cel mare, cât şi cel mic) circulă la interval de 30 de minute, conform orarului normal (6.00-22.00), iar noaptea, la cerere, circulă bacul mic.

Potrivit declaraţiilor purtătorului de cuvânt al Prefecturii Galaţi, Petrica Paţilea, în judeţ au apărut, în cursul acestei zile, probleme minore doar pe DN 24 Galaţi-Tg. Bujor-Bârlad, unde, pe o porţiune din apropierea localităţii Cuca, s-a circulat, temporar, pe o singură bandă, din cauza poleiului şi a zăpezii acumulate. În zonă se acţionează cu o freză a secţiei Drumuri Naţionale.
Asocierea de firme care a câştigat licitaţia pentru deszăpezirea drumurilor judeţene acţionează pe porţiunile: Pechea-Costache Negri (cu două sărăriţe), Pechea-Rediu-Cuca, Barcea-Movileni, Băleni-Cudalbi, Cuca-Rediu, Bereşti-Cruceanu-Rădeşti, pe toate porţiunile acţionându-se cu câte o autobasculantă, dotată cu material antiderapant.

Lasă un comentariu