Galaţi: A vrut să o omoare pentru că l-a părăsit! Mutilată pe viaţă

Versiune tiparSend by emailPDF version

Daniela Lăzărucă (foto 1), o tânără de doar 19 ani, din Scânteieşti, a fost mutilată pentru tot restul vieţii. Ea va purta pe faţă tot timpul amintirea cruntă a unei dezamăgiri în dragoste. Gura, gâtul şi mâinile i-au fost secerate de lama unui cuţit mânuit de Ion Stîngă (foto 2), de 30 de ani, concubinul orbit de furie. Povestea de dragoste dintre Ion şi Daniela a început de aproape trei ani, pe când fata era încă minoră. Între timp a apărut un copil, care acum are aproape doi ani. Numai că de la o vreme, cei doi nu se mai înţelegeau. Daniela a decis să plece. Şi-a luat copilul şi şi-a părăsit concubinul.

„Nu a vrut să accepte că îl părăsesc. M-a urmărit la mama şi acolo, într-o seară, m-a tăiat cu un cuţit. La gât m-a tăiat, apoi pe faţă şi pe mâini, când mă apăram”, povesteşte acum Daniela. Tânăra a fost adusă cu o ambulanţă la Spitalul de Urgenţă Galaţi, unde a fost operată rapid. A stat apoi în Reanimare şi de abia astăzi a fost transferată în secţia ORL a spitalului. „O echipă de medici specialişti, pluridisciplinară, a intervenit pentru suturarea şi ligaturarea plăgilor. Este posibil ca tânăra să rămână cu cicatrici“, a precizat dr. Lucica Grigorică, Spitalul de Urgenţă Galaţi.

Dându-şi seama ce a făcut, bărbatul a dispărut de la domiciliu, dar după puţin timp a fost interceptat de poliţişti şi reţinut. A fost dus la instanţă cu propunerea de arestare preventivă. „Plăgile tăiate i-au pus victimei viaţa în pericol. A fost afectată, pe lângă alte vase ale gâtului, şi jugulara. Bărbatul este cercetat sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tentativă la omor împotriva unui membru de familie“, a declarat Dan Păuleţ, procuror Parchetul de pe lângă Tribunalul Galaţi.

Ion riscă acum până la 12 ani de închisoare pentru tentativă la omor, iar Daniela va purta pe faţă toată viaţa urmele răzbunării iubitului devenit duşman.

Lasă un comentariu