Galaţi: Un pacient bolnav de cancer s-a aruncat de la etajul 8 al Spitalului de Urgenţă

Versiune tiparSend by emailPDF version

La prima oră a dimineţii, un bărbat de 76 de ani, internat în secţia Oncologie a Spitalului de Urgenţă Galaţi, s-a aruncat în gol de la fereastra sălii de pansamente. O echipă medicală din Unitatea de Primiri Urgenţă a Spitalului a intervenit, dar din păcate omul murise pe loc.

„A suferit în urma căderii o politraumă. Nu a mai putut fi salvat“, a precizat dr. Lidia Şandru, UPU Spitalul de Urgenţă Galaţi.

La ora la care s-a întâmplat tragedia, pe secţie, cele două infirmiere pansau un bolnav, iar asistenta se ocupa de un bolnav sosit prin transfer de la Bucureşti. Oricum, cu jumătate de oră înainte de a se omorî, omul fusese vizitat de asistentă şi părea în regulă. „Pacientul era în evidenţă de circa doi ani, deoarece avea o tumoră laringeală. Din păcate era în ultima fază şi fusese internat doar pentru tratament paleativ. Nu se mai putea face nimic“, a spus dr. Lucica Grigorică, purtătorul de cuvânt al  Spitalului de Urgenţă Galaţi.

Tumora de care suferea bărbatul ajunsese în faza finală şi omul aştepta să moară. Familia a fost anunţată. Poliţiştii au făcut cercetarea la faţa locului şi au deschis o anchetă în acest caz.

Lasă un comentariu