Galaţi: Un gălăţean de 25 ani a murit într-un cumplit accident la Londra

Versiune tiparSend by emailPDF version

Dumincă, pe 20 martie, cu puţin timp după miezul nopţii, în centrul Londrei s-a produs un cumplit accident de circulaţie, în urma căruia şi-a pierdut viaţa un tânăr din Galaţi, Marian Suruianu, în vârstă de doar 25 ani. Marian conducea o motocicletă Suzuki în apropiere de intersecţia dintre Hyde Park Street şi Bayswater Road. Din păcate, la intrarea în intersecţie, s-a ciocnit cu un taxi de culoare neagră. Tânărul din Galaţi a fost proiectat în aer, motocicleta acestuia înfingându-se practic într-o altă maşină aflată în zonă, după cum se vede într-o fotografie publicată pe un site de motociclişti (dar pe care nu o publicăm din respect pentru victimă şi familia acestuia). Poliţia Metropolitană din Londra, ajunsă la faţa locului, nu a putut decât să constate decesul tânărului din Galaţi, conform site-ului BBC care a relatat despre acest accident. Şoferul de taxi a colaborat la faţa locului cu poliţiştii, dar nu a fost reţinut din primele cercetări. Un pasager din taxi, în vârstă de 40 ani, a fost rănit în urma accidentului şi a fost transportat la spital.

Cu câteva ore înainte de a muri, Marian postase pe contul lui de Facebook o fotografie cu motocicleta lui, alături de altele, cu comentariul: „se simte fericit”, iar ceva mai târziu a postat şi un filmuleţ cu el distrându-se într-un local din Londra.

Prietenii lui Marian, atât din Galaţi, cât şi din Londra, sunt devastaţi de această veste. La ultima postare a lui Marian de pe contul său de Facebook au fost postate zeci de mesaje de condoleanţe şi păreri de rău. Colegii motociclişti şi şoferi din Galaţi au anunţat că vor participa în număr mare la înmormântarea prietenului lor plecat prea devreme dintre ei. Sincere condoleanţe familiei îndoliate. Dumnezeu să-l odihnească în pace pe Marian Suruianu.

1 Comentarii

anonim (neverificat)
+1
+6
-1
pacat asa de tanar era dumnezeu sa il ierte si sa il odihneasca in pace

Lasă un comentariu