Galaţi: A trecut Prutul înot, ilegal, să caute de muncă în România

Versiune tiparSend by emailPDF version

Un cetăţean al Republicii Moldova, în vârstă de 18 ani, a fost prins de către poliţiştii de frontieră gălăţeni, după ce a trecut ilegal graniţa.

“Poliţişti de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Folteşti au depistat şi reţinut un tânăr care intenţiona să intre ilegal în România pentru a-şi găsi un loc de muncă, pe raza judeţului Galaţi. În urma cercetărilor a reieşit că este vorba despre Ion S., cetăţean din Republica Moldova, în vârstă de 18 ani, care a trecut înot râul Prut, cu intenţia de a-şi găsi de lucru în ţara noastră. Tânărul a fost depistat pe direcţia localităţii de frontieră Frumuşiţa, în apropierea digului de protecţie al râului Prut”, a precizat cms. Ion Irimia, Poliţia de frontieră Galaţi.

Poliţiştii de frontieră efectuează acum cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de intrare în ţară, prin trecere ilegală a frontierei de stat a României, iar în baza acordurilor încheiate între România şi Republica Moldova, tânărul a fost predat autorităţilor de graniţă ale statului vecin.

Lasă un comentariu