Galaţi: Sute de pachete cu ţigări de contrabandă ,,ascunse“ în podeaua camionului

Versiune tiparSend by emailPDF version

Poliţişti de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Galaţi-rutier, împreună cu lucrători vamali, au descoperit ascunse, într-un loc special amenajat prin decuparea podelei autovehiculului, 9.880 de ţigarete pe care un bărbat intenţiona să le introducă ilegal în România

,,S-a prezentat în Punctul de Trecere a Frontierei Galaţi-rutier, pentru efectuarea formalităţilor necesare trecerii frontierei, pe sensul de intrare în ţară, Constantin S., în vârstă de 64 ani, cetăţean român, conducând autovehiculul marca Volkswagen Transporter T4, înmatriculat în Bulgaria. Pentru valorificarea unei informaţii, poliţiştii de frontieră au solicitat inspectorilor vamali efectuarea unui control amănunţit asupra mijlocului de transport. În urma controlului, echipa comună formată din poliţişti de frontieră şi inspectori vamali a descoperit, ascunse şi nedeclarate, într-un loc special amenajat prin decuparea podelei autovehiculului, 9.880 de ţigarete marca Ashima, de provenienţă Duty-Free”, a precizat cms. Ion Irimia, Poliţia de Frontieră Galaţi.

Conform prevederilor legale, a fost luată măsura reţinerii ţigaretelor, în valoare de 5.928 lei şi a autoturismului în valoare de 11.000 lei, în vederea confiscării, iar bărbatul a fost sancţionat contravenţional cu amendă în valoare de 5.000 lei.

Lasă un comentariu