GALAŢI: Suporter Club Oţelul Galaţi continuă tradiţia Oţelului

Versiune tiparSend by emailPDF version

Toţi suporterii echipei Oţelul Galaţi, uniţi într-un singur ţel comun, au pornit pe drumul renaşterii echipei de suflet a multor generaţii de oţelari.

Noul club înfiinţat, numit Suporter Club Oţelul Galaţi, este continuatorul moral al fostei campioane a României din 2011, legitimitatea sa fiind dată de suporterii care sunt în acest moment parte activă a acestei mişcări. Clubul va fi organizat pe modelul socios, model de succes în tot fotbalul mondial, membrii cotizanţi având puterea de a decide viitorul propriei echipe. Suporterii au decis să ia în propriile mâini destinele Oţelului Galaţi, pentru a nu mai permite să se întâmple ceea ce s-a întâmplat din 2011 până în prezent.

Alături de acest proiect au venit cu inima deschisă ultimii antrenori care au activat la echipa de seniori a Oţelului Galaţi înainte de a intra în faliment, Stelian Bordieanu şi Sorin Haraga, foste glorii oţelare, care au ajutat cu experienţa lor noul club. Numele celor doi dă noului proiect greutate, lucru dovedit şi de faptul că majoritatea antrenorilor de la Centrul de Copii şi Juniori sunt în acest moment parte din Suporter Club Oţelul Galaţi.

Paşii făcuţi până acum de Suporter Club Oţelul Galaţi sunt importanţi şi au rolul de a dovedi că e un proiect serios. Ministerul Jusitiţiei şi-a dat acordul pentru noua denumire, o primă etapă fără de care nu se putea merge mai departe.

Cea mai recentă hotărâre a suporterilor a fost votarea în mod democratic a noii sigle a clubului. Aceasta îmbină trecutul cu prezentul, optându-se pentru o siglă care a fost prezentă pe tricourile Oţelului în anii '90 şi care a primit un aspect modern, conform regulilor graficii anului 2016. Sigla este rezultatul muncii unei echipe talentate de graficieni din rândul suporterilor, fiind însă supusă aprobării întregii comunităţi de oţelari care şi-au dat acordul pentru folosirea ei. Culorile sunt roşu, alb, albastru, culorile reprezentative ale Oţelului ca şi până acum.

2 Comentarii

anonim (neverificat)
+1
+1
-1
de acum inainte asta va fi echipa adevarata ca asta care este acuma a fost capusata in ultimul hal nu s-a mai putut salva nimic
anonim (neverificat)
+1
+5
-1
si mie imi este dor de echipa asta ca avea istorie dar cand a fost deja capusata in ultimul hal si nu s-a mai putut salva nimic e drept ca asta va fi un club mai degraba al suporterilor dar asta nu cred ca va conta foarte mult daca va exista o echipa de fotbal in orasul asta eu cred ca suporterii astia ar face orice nebunie numai sa existe o echipa de fotbal in orasul asta ca doar nu o sa urmareasca numai volei handbal hochei baschet orasul asta are nevoie si de fotbal ca este ca un drog fara el multi nu pot trai altii insa pot sa tina cu alta echipa simplu daca numai sunt interesati sa sustina aceasta echipa oricum imi dau seama ca suporterii vor incerca si recuperarea palmaresului insa nu va fi usor e nevoie de multi ani ca sa il recupereze insa la partea financiara nu cred ca vor fi probleme unii ar incerca sa faca si cont bancar ca sa ajute echipa asta oricum imi place ideea pe care vor sa o abordeze aceea de a decide ei ce trebuie sa faca la echipa asa sunt sanse sa numai fie jefuiti acum sper sa tina figura important este ca au incercat

Lasă un comentariu