GALAŢI: Stan: Zece inşi mari şi laţi, din cei trei sute anunţaţi că pleacă la PSD, şi-au dat demisia

Versiune tiparSend by emailPDF version

Preşedintele organizaţiei municipale UNPR Galaţi, Marius Stan, a anunţat că dintre cei trei sute de membri ai organizaţiei, care au fost anunţaţi marţi că vor pleca la PSD, doar zece au demisionat până acum din UNPR.

„Cei trei sute anunţaţi cu atâta vâlvă, se rezumă la fix zece demisii care au apărut de la anunţul respectiv până azi la secretariatul partidului. Zece inşi mari şi laţi. Este opţiunea lor, nu e nicio problemă, dar poate că e mai bine că au făcut-o acum şi nu mai târziu sau mai bine că au făcut-o acum şi nu deloc. Eu îmi puneam problema când se va produce şi o astfel de mişcare, nu dacă se va produce”, a afirmat Marius Stan, în cadrul unei conferinţe de presă. El a mai spus că „activitatea politică este una benevolă şi fiecare o face în ce cadru crede că se regăseşte”. „Le sugerez doar să fie decenţi atunci când vorbesc de partidul pe care unii se şi mândresc că l-au înfiinţat aici la Galaţi sau au fost printre membrii fondatori. Aşa mi se pare normal şi decent; atunci când ai părăsit o casă să nu dai cu noroi”, a adăugat Stan. Potrivit acestuia, în prezent organizaţia municipală UNPR Galaţi numără 3.983 de membri, din care 67 au fost primiţi în organizaţie miercuri.

1 Comentarii

g palade (neverificat)
+1
+1
-1
DECENT A-R FI SA NU PARASESTI CASA IN CARE AI INTRAT PRIMA DATA-!!!! IN CAZ CONTRAR NU ESTI DECAT UN TRASEIST MAI ALES CAND SCHIMBI O DIRECTIE CU CEA OPUSA -DAR NU VA FACETI PROBLEME MAI ESTE DESTUL ELECTORAT FARA DIRECTIE !!!

Lasă un comentariu