Galaţi: Stan, nemulţumit de mişculaţiile din făzănăria PMP

Versiune tiparSend by emailPDF version

Fostul primar Marius Stan şi-a exprimat deschis nemulţumirea faţă de modul în care s-au stabilit listele candidaţilor PMP pentru Parlament, unde el ocupă prima poziţie la Senat.

„Am spus din start că nu îmi convine, dar zic eu că suntem oameni maturi, care ştiu să treacă peste nişte orgolii, în speranţa obţinerii unui rezultat care să ne aducă acolo unde ne-am propus”, a afirmat Marius Stan.

El şi-a dorit prima poziţie la Camera Deputaţilor, aşa cum a convenit cu liderul PMP Galaţi, Cătălin Cristache, numai că acesta, poreclit Fazanu, cu tupeu-i caracteristic, i-a tras preşu şi s-a cocoţat el în capul listei, Stan rămânând doar cu înfierarea trădării.

„Aţi urmărit evoluţia mea în ultima perioadă din viaţă, păi sunt în zodia trădărilor, aşa că aţi văzut. Totul se învârte în jurul numelui lui Stan. Pentru că era problema ca UNPR-ul să adjudece locul unu la deputaţi, evident locul unu pe care ei îl vedeau pentru altcineva, nu pentru Stan; Stan era cel care muncea, el aducea voturi şi cineva trebuia să beneficieze”, şi-a vărsat năduful fostul edil.

Lasă un comentariu