Galaţi: Sprijin pentru Spitalul Județean “Sf. Apostol Andrei” din partea ArcelorMittal Galați

Versiune tiparSend by emailPDF version

Combinatul siderurgic ArcelorMittal Galați a donat aparatură pentru Spitalul Judeţean de Urgenţă “Sf. Apostol Andrei”, acţiune care se înscrie în politica administraţiei ArcelorMittal de a sprijini comunitatea locală.

Potrivit lui Dorian Dumitrescu, purtător de cuvânt al Spitalului Judeţean Sf. Apostol Andrei, “compania a achiziționat și a donat o lampă pentru o masă de chirurgie în folosința Secției de Chirurgie Plastică și Reparatorie, un Motor B Braun pentru intervenții chirurgicale de specialitate pentru Secția de Ortopedie, precum și două monitoare de funcții vitale și două electrocardiografe pentru Unitatea de Primire Urgențe, din cadrul Spitalului “Sf. Apostol Andrei” din Galați”.

“În ciuda dificultăților cu care ne confruntăm în prezent, continuăm planul nostru multi - anual de sprijinire a sistemului local de sănătate”, a declarat Bruno Ribo, Director General al ArcelorMittal Galați. „În viitor, vom continua să ne implicăm în proiecte locale axate pe sănătate și educație, în conformitate cu strategia noastră pe termen lung de responsabilitate socială”, a continuat acesta.

“Aceste donații rezolvă probleme critice ale Spitalului Județean”, a declarat Dr. Mihaela Debita, Directorul Spitalului Județean „Sf. Apostol Andrei” din Galați. „Ne exprimăm speranța privind continuarea acestei colaborări”.

“ArcelorMittal Galați este un partener pe termen lung al sistemului medical local, în conformitate cu strategia sa de responsabilitate socială. Recent, Compania a oferit un echipament de anestezie pentru Spitalul CFR Galați, a donat o serie de echipamentele necesare Spitalului Judeţean “Sf. Apostol Andrei” din Galați și a sprijinit, în același timp, o serie de proiecte locale axate pe educație”, a mai informat Dorian Dumitrescu.

Lasă un comentariu