Galaţi: Senatul Universităţii "Danubius" a validat noii decani

Versiune tiparSend by emailPDF version

Senatul Universității ”Danubius” a validat la începutul săptămânii noii decani ai facultăților acestei instituții de învățământ superior.

La Facultatea de Drept, decan a fost numită lector univ. dr. Ana Alina Ionescu Dumitrache. ”Urmează patru ani în care Facultatea de Drept a Universității ”Danubius” își va desăvârși rolul de lider în domeniul educației superioare juridice internaționale, prin pregătirea generațiilor de juriști într-un mediu de învățare și de formare modern și performant, perfect adaptat și deschis provocărilor unor profesii juridice inedite, care aparțin viitorului. Trebuie să ne asumăm rolul acestei facultăți în comunitate, prin calitatea profesorilor, prin mulțumirea si performanțele studenților și prin succesul și profesionalismul absolvenților, trebuie să fie accelerat și vizibil, deoarece, doar astfel vom continua să ne bucurăm de credibilitatea publicului larg în serviciile educaționale oferite. Avem deja o echipă dedicată în care am toată încrederea!”, a declarat Ana Alina Ionescu Dumitrache la început de mandat.

Pentru următorii patru ani, Facultatea de Științe Economice o va avea ca decan pe lector univ. dr. Ecaterina Necşulescu, care a declarat că “misiunea asumată ca Decan al Facultății de Științe Economice o reprezintă responsabilitatea pentru îndeplinirea obiectivelor misiunii Universității „Danubius”: internaționalizare, antreprenoriat, open şi online, prin asumarea unei noi mentalități de proiect management indiferent de palierul în care activăm: educație, cercetare - dezvoltare – inovare şi servicii. Vizibilitatea internațională a Facultății reprezintă un deziderat esențial, a cărui realizare nu se poate concretiza decât prin munca în echipă, prin colaborarea cu întreg mediul academic al universității, prin responsabilitate, bazat pe principii etice, respect reciproc şi performanță”.

Lector univ. dr. Daniela Popa Tănase va fi decan al Facultății de Comunicare și Relații Internaționale. “Mi-am propus o serie de proiecte academice, de cercetare şi dezvoltare profesională, iar fundamentul pentru reușita acestora consider că este dat de profesionalismul și dedicatia colegilor mei. În acest sens, îmi doresc să avem împreună multe rezultate, eu asumându-mi un mandat în care voi dovedi implicare, transparență, suport, deschidere și colegialitate”, a declarat Daniela Popa Tănase.

Lasă un comentariu