Galaţi: Săptămâna Porților Deschise pentru Educație la ArcelorMittal

Versiune tiparSend by emailPDF version

ArcelorMittal Galați şi-a deschis, săptămâna aceasta, porţile pentru sistemul educaţional local, prin intermediul Programului “Porţi Deschise pentru Educaţie”.

“Anul acesta am hotărât să ne deschidem porţile pentru liceele tehnice. Trebuie să ne pregătim viitorul, prin urmare avem nevoie de noi lucrători, mai bine pregătiţi, cu un profil diferit, care să fie capabili să lucreze cu tehnologiile zilei de mâine”, a spus Bruno Ribo, Director General al ArcelorMittal Galați.

“Săptămâna Porţilor Deschise pentru Educaţie 2017 este, de asemenea, o platformă de recrutare a cât mai mulţi posibili din cei peste 100 de ucenici care se vor alătura echipei noastre, din această toamnă”, a declarat Mihaela Crăciun, Director de Resurse Umane la ArcelorMittal Galați.

Mai mult de 300 de elevi şi profesorii lor, din cadrul liceelor tehnice din judeţele Galați şi Brăila, ne vizitează echipamentele - cheie, participă la scurte sesiuni de training şi se familiarizează cu oferta Combinatului de a ni se alătura, în calitate de noi ucenici.

Lasă un comentariu