Galaţi: PSD: Ciumacenco atacă partidul care l-a lansat!

Versiune tiparSend by emailPDF version

Candidatul PNL la funcţia de primar al municipiului Galaţi, Nicuşor Ciumacenco, este acuzat de ipocrizie de purtătorul de cuvânt al PSD Galaţi, Claudiu Brânzan, care a trimis un comunicat de presă, în replică la reproşurile lui Ciumacenco privind campania electorală imorală pe care o fac cei ale căror feţe au apărut deja prin oraş pe corturi sau pe bannere (material despre care puteţi citi accesând http://www.presagalatibraila.com/article/gala%C5%A3i-campanie-electoral%...). “Afirmaţii de genul „politica nu se face la cort” îl descalifică pe fostul viceprimar, mai ales că el însuşi a avut corturi de promovare la alegerile anterioare şi face conferinţe de presă de autopromovare în afara campaniei electorale. Nu mai amintim de faptul că atacă partidul care l-a lansat şi fără de care rămânea un necunoscut”, precizează Claudiu Brânzan, adăugând că amplasarea corturilor pentru strângerea de semnături pentru candidatul Ionuţ Pucheanu este perfect legală şi autorizată. “Având în vedere „realizările” sale în mandatul de viceprimar şi faptul că la o vârstă tânără are un lung traseu politic (PNTCD, PSD, independent, PDL, PNL), considerăm că apariţiile sale publice sunt mult mai nocive decât demersul Tinerilor Social Democraţi de a strânge semnături de susţinere pentru colegul nostru Ionuţ Puchianu. La următoarele conferinţe de presă, îi recomandăm domnului fost viceprimar să-şi alegă teme din „realizările” mandatului său, sau să aleagă un moment în care să tacă cu demnitate”, mai transmite PSD Galaţi.

2 Comentarii

Jipo (neverificat)
+1
-27
-1
Domnu branzan isi aduce aminte ce tumbe face sa se împrietenească cu Ciumacenco si nu a reusit acum nu face decat sa arunce cu noroi daca liderii in loc sa faca ceva constructiv ei arunca cu noroi ce pretenții sa avem de la iepurași si de la presa plătită ?
gigi frana (neverificat)
+1
-32
-1
Observ ca sa trezit domnu Branzan sa tina el filozofii despre realizarile domnului CIUMACENCO , dumneata domnule Branzan inainte de a deschide gura de altu analizeazate pe dumneata intai !! bine asta e un text o replica de frica ca sau simtit atacati in presa galateana ca faceti o pre pre pre pre campanie !!!

Lasă un comentariu