Galaţi: Program de Revelion - Bregovic şi artificii la Galaţi, Iris şi lasere la Tecuci

Versiune tiparSend by emailPDF version

Pentru gălăţenii care aleg să-şi petreacă Revelionul în aer liber, Primăria municipiului Galaţi a pregătit un program special, ce se va desfăşura pe scena amplasată în parcarea celui mai mare mall din oraş, în apropierea Pationarului Artificial, acolo unde 700 de persoane vor petrece la "Revelionul Pensionarilor", oferit de Primărie, preţul unui bilet pentru această petrecere fiind de 50 de lei.

Concertul de Revelion în aer liber, în parcarea Shopping Mall, va începe la ora 21.30, cu recitalul trupei Over. De la ora 22.00, pe scenă vor urca muzicienii lui Vali Boghean Band de la Chişinău, iar de la ora 23.00, petrecerea de Revelion va continua cu concertul lui Goran Bregovic & The Wedding and Funeral Orchestra. Trecerea dintre ani va fi marcată de un scurt foc de artificii, după care concertul lui Bregovic va continua. Pentru transportul acasă al gălăţenilor, Primăria Galaţi a decis prelungirea programului de transport public în comun, autobuzele şi tramvaiele urmând să circule toată noaptea în oraş, pe traseele cuprinse între locul de desfăşurare a concertelor şi principalele cartiere ale Galaţiului. Astfel, pe traseul 17 (Patinoar - cartier Dimitrie Cantemir), între orele 19.00 - 1.00, vor circula două autobuze la 50 de minute, pe traseul 34 (Patinoar - INTFOR, prin centru), între orele 19,00 şi 1,00, vor circula două autobuze la 35 de minute, pe traseul 26 (Patinoar - Gara CFR, prin Bariera Traian), între orele 19,00 şi 1,00 vor circula două autobuze la 30 de minute, pe traseul 12 (Patinoar - Piaţa Centrală) vor circula, între orele 19,00 şi 1,00, două autobuze la 35 de minute, iar tramvaiele de pe traseul 39 (Micro 19 - Patinoar) vor circula între orele 19,00 şi 1,00, la interval de 14 minute (vor fi cinci tramvaie). Toate mijloacele de transport enumerate vor circula şi în intervalul orar 1.00-6.00, dar la interval de 60 de minute.

Potrivit Biroului de Presă al Primăriei Galaţi, pentru petrecerea de Revelion de anul acesta, Teatrul Muzical ”Nae Leonard” a cheltuit 92.000 de euro, din care 70.000 de euro provin din fondurile proprii ale teatrului (vânzare de bilete, organizare de evenimente etc.) şi 22.000 euro de la bugetul local.

Tecuci, Iris şi lasere în loc de artificii

Şi la Tecuci administraţia locală a pregătit concerte în aer liber, ce se vor desfăşura pe scena aflată în vecinătatea sediului Primăriei. Începând cu ora 20, pe scena din centrul urbei vor urca componenții trupei Pancronic din Galați, pentru a susține un colaj de melodii etno, după care vor mai cânta – interpreta moldoveancă Adriana Rusu, trupa Vanotek şi Jo (Ioana Anuța), câștigătoarea unui concurs de talente. La miezul nopții, numărătoarea inversă va fi făcută de trupa de rock Iris și Cristian Minculescu. Pentru acest an, Primăria Tecuci a decis să înlocuiască tradiţionalele focuri de artificii cu jocuri de lasere.

Lasă un comentariu