Galaţi: Prinşi beţi la volan şi fără permis de conducere

Versiune tiparSend by emailPDF version

Poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Folteşti au depistat în trafic doi bărbaţi la volanul unor autoturisme, deşi unul consumase băuturi alcoolice şi cu permisul de conducere retras pe motive de sănătate, iar cel de-al doilea cu permisul de conducere suspendat.

„În primul caz, poliţişti de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Folteşti, pe timpul executării unei misiuni specifice, de supraveghere şi control în zona de competenţă, au oprit în trafic, pentru control, pe D.N. 26, pe raza localităţii de frontieră Vlădeşti, un autoturism condus de un cetăţean român în vârstă de 46 ani. În urma controlului efectuat în bazele de date, lucrătorii noştri au constatat că bărbatul are permisul de conducere retras pe motive medicale, fiind declarat inapt din anul 2012 şi de asemenea emana o puternică halenă alcoolică. A fost solicitată prezenţa unui echipaj al Serviciului Poliţiei Rutiere Galaţi la sediul Sectorului Poliţiei de Frontieră Folteşti, unde a fost testat cu aparatul etilotest Dragger, rezultând o alcoolemie de 1,22 mg/l în aerul expirat.

În al doilea caz, în jurul orei 09.30, poliţişti de frontieră din cadrul aceluiaşi sector, au oprit în trafic, pentru control, pe D.N. 26, pe raza localităţii de frontieră Folteşti, un autoturism marca BMW condus de un cetăţean român în vârstă de 34 ani. În urma controlului efectuat, lucrătorii noştri au constatat că bărbatul are permisul de conducere suspendat pe o perioada de 90 de zile pentru depăşirea legală a limitei de viteză”, a precizat Ion Irimia, Poliţia de Frontieră Galaţi.

În ambele cazuri, bărbaţii s-au ales cu dosare penale pentru că au condus beţi şi pentru că nu aveau nici permis de conducere.

Lasă un comentariu