Galaţi: Primăria a prelungit programul cu publicul la Direcţia de Taxe. Cu o oră şi jumătate, timp de două zile!

Versiune tiparSend by emailPDF version

Având în vedere aglomeraţia de la sediul central al Direcţiei de Fiscalitate, Primăria municipiului Galaţi a decis, în această după-amiază, să prelungească, pentru această săptămână, programul de lucru al funcţionarilor cu publicul. Astfel, conform noului program, "de marți până joi, 13-15 ianuarie 2015, programul de încasare a taxelor și impozitelor locale este 8.30 - 18.00, iar vineri, 16 ianuarie 2014, programul este de la 8.30 la 16.30. La finalul acestei săptămâni, în funcție de afluența de contribuabili plătitori, va fi stabilit programul de lucru cu publicul pentru săptămâna următoare", transmite Biroul de Presă al Primăriei municipiului Galaţi.

De menţionat că, în mod normal (conform datelor transmise, săptămâna trecută, tot de Biroul de Presă al Primăriei), programul cu publicul de la Direcţia de Taxe este 8.30-16.30 în zilele de luni, marţi, joi şi vineri, iar miercuri, 8.30-18.30. Aşadar, exceptând miercurea, când ghişeele erau deschise până seara, iar acum ele se vor închide cu jumătate de oră mai devreme (la 18.00 faţă de 18.30) programul prelungit înseamnă, în realitate, o oră şi jumătate în plus, timp de două zile – marţi, 13 ianuarie şi joi, 15 ianuarie -, căci vineri, 16 ianuarie, programul rămâne neschimbat, aşa cum era în mod normal, respectiv 8.30-16.30!

"Programul extins de lucru cu publicul este valabil doar la sediul central al Serviciului de Taxe și Impozite Locale, situat pe  strada Domnească (la fosta Romarta). Restul punctelor de încasare (din cartierele Micro 18, Micro 39 și Basarabiei) funcționează în continuare cu program normal de lucru", mai informează sursa citată.

Lasă un comentariu