GALAŢI: Primăria distribuie pachete cu alimente şi dulciuri pentru Paşti, familiilor nevoiaşe

Versiune tiparSend by emailPDF version

Joi, 28 aprilie, aproximativ 700 de persoane și familii nevoiașe vor primi pachete cu alimente și dulciuri pentru Paști, din partea Primăriei Galați.

„De sărbători, ne gândim întotdeauna la cei cu posibilități materiale reduse. Pe lângă tichetele sociale de Paști, pe care, anul acesta, le vor primi peste 2.300 de familii și persoane aflate în dificultate, avem grijă și de oamenii pe care îi asistăm prin Cantina de Ajutor Social. Aceștia vor primi produse alimentare pentru masa de Paști și dulciuri pentru copii”, a declarat primarul municipiului Galați, Marius Stan.

Potrivit Biroului de presă al Primăriei Galaţi, pachetele de Paști pentru persoanele asistate de Cantina de Ajutor Social a Primăriei Galați conțin carne de porc și pui, produse din carne, drob, legume și zarzavaturi, conserve din legume, ulei, zahăr, făină, orez, ouă, cozonaci, ouă și iepurași din ciocolată, ciocolată și sucuri.

Alimentele și dulciurile vor fi distribuite persoanelor asistate, la Cantina de Ajutor Social din strada Dogăriei nr. 26 A.

Lasă un comentariu