GALAŢI: O tecuceancă a furat identitatea propriei surori, când era prinsă că se prostitua

Versiune tiparSend by emailPDF version

Un echipaj de jandarmerie care asigura măsuri de ordine şi siguranţă publică pe raza municipiului Tecuci a observat în zona căii ferate – Canton Dima, mai multe femei care atrăgeau bărbaţi în scopul întreţinerii de raporturi sexuale, spre a obţine foloase materiale. În urma verificărilor efectuate, jandarmii au constatat că pe numele uneia dintre persoane, fuseseră aplicate deja mai multe sancţiuni pentru acelaşi gen de faptă.

„Aceasta a fost condusă la sediul Poliţiei Municipiului Tecuci, în vederea stabilirii identităţii, aici reieşind că tânăra, în vârstă de 17 ani, a profitat de asemănarea cu sora sa, de 23 ani şi a oferit datele acesteia de identificare, în toate ocaziile în care a fost sancţionată de jandarmi. De asemenea, jandarmii aveau deja în atenţie o sesizare făcută de sora minorei, care reclama faptul că persoane necunoscute se folosesc de identitatea ei, aspect descoperit în momentul în care i-au fost aduse la cunoştinţă, spre luare în debit, procesele verbale de sancţiune contravenţională întocmite de jandarmi”, a precizat Cătălin Bădin, IJJ Galaţi.

În cauză, jandarmii au întocmit actele premergătoare începerii urmăririi penale pentru săvârșirea unei fapte susceptibile de a fi infracţiune de fals privind identitatea.

Lasă un comentariu