Galaţi: Noul Oţelul Galaţi a murit înainte să se nască

Versiune tiparSend by emailPDF version

La începutul acestei luni vă anunţam despre posibila colaborare dintre clubul de fotbal Metalosport Galaţi şi Asociaţia Club Sportiv Oţelul Galaţi, în vederea formării unei noi structuri fotbalistice care să pornească la drum în Liga a III-a şi care să poarte denumirea de Metralosport Oţelul Galaţi sau ACS Oţelul Galaţi (vezi articol AICI).

Cum a mai rămas mai puţin de o lună de zile până la începerea campionatului Ligii a III-a, astăzi l-am contactat telefonic pe Dorin Butunoiu, preşedintele clubului Metalosport, pentru a afla care mai este situaţia acestui proiect. „Proiectul este de domeniul trecutului, pentru că nu s-a ajuns la niciun acord. Chiar primarul Marius Stan mi-a spus acest lucru. Metalosport va merge merge în Liga a III-a, iar ACS Oţelul Galaţi se va înscrie în liga a IV-a, din câte am auzit. Sperăm să avem un parcurs cât mai bun în Liga a III-a, iar municipalitatea să fie alături de noi ca şi până acum”, ne-a declarat Dorin Butunoiu.

Cât despre actualul Oţelul Galaţi, situaţia echipei este în continuare incertă, ca şi situaţia din Liga a II-a, unde reprezentanţii cluburilor şi ai Federaţiei Române de Fotbal nu se prea înţeleg în privinţa componenţei seriilor şi a loturilor, sistemului competiţional şi desfăşurarea acestuia. FC Oţelul s-a înscris în Liga a II-a şi este posibil să evolueze în seria I alături de ACS Berceni, ACS Bucovina Pojorâta, ACS Dacia Unirea Brăila, ACS Rapid CFR Suceava, AFC Chindia Târgovişte, AFC Dunărea 2005 Călăraşi, AS SC Bacău, CS Baloteşti, CS FCM Dorohoi, FC Gloria Buzău, SC FC Ceahlăul, SC FC Farul Constanţa şi SC FC Rapid. Suporterii Oţelului vor organiza duminică, 26 iulie, de la ora 16:00, în faţa Casei de Cultură a Sindicatelor, un protest faţă de situaţia în care a ajuns fosta campioană a României, Oţelul Galaţi.

3 Comentarii

anonim (neverificat)
+1
+14
-1
chiar si asa nu se accepta absolut nici o clona in acest oras
anonim (neverificat)
+1
+10
-1
nu vrea nimeni
anonim (neverificat)
+1
+6
-1
desi eu cred ca ar fi fost mai bine asa ca se puteau recupera palmaresul si culorile dar din pacate lucrul acesta este imposibil deoarece bani sunt putini in orasul asta in alte orase da dar orasul asta nu se poate compara cu altele asta este clar e trecut de mult de vremea cand orasul acesta da insemna ceva azi numai inseamna absolut nimic din ce era odata numai are industrie nimic sport nici atat poate doar handbal baschet volei astea ca fotbal numai are s-au dus pe rand echipele una cate una

Lasă un comentariu