Galaţi: Nicuşor Ciumacenco îşi lansează "proiectul de administrare a municipiului Galaţi"

Versiune tiparSend by emailPDF version

Candidatul PNL la funcţia de primar al municipiului Galaţi, Nicuşor Ciumacenco, va participa, vineri, 4 martie, de la ora 16.30, la dezbaterea cu tema “Proiectul de Administrare a municipiului Galaţi”, programată să se desfăşoare la Teatrul Dramatic "Fani Tardini". Potrivit reprezentanţilor PNL,"Proiectul de Administrare a municipiului Galaţi" conţine soluţiile, punctuale, pentru problemele cu care se confruntă oraşul, soluţii care vor fi puse în practică de Nicuşor Ciumacenco, dacă acesta va fi ales primar al municipiului Galaţi. Prezentarea proiectului nu va fi un monolog susţinut de Ciumacenco, acesta urmând să dialogheze cu colegii săi de partid care se vor afla în sală, iar la final, proiectul va fi făcut public, astfel încât toţi gălăţenii să îl cunoască.

15 Comentarii

frankie (neverificat)
+1
-20
-1
un clovn care nu a facut nimik in trecut !!!acum vrea iar sa fie primar...oare ne crede idioti ???
Sorina (neverificat)
+1
-9
-1
Un reprezentant mai bun nu putea avea Galatiul pentru perioada urmatoare. Are idei foarte bune si doreste sa implice si comunitatea.
Justitiarul (neverificat)
+1
-5
-1
Nicu a prezentatcel mai bun proiect pentru Galati ! Mult succes Nicu !
Oana (neverificat)
+1
+3
-1
Pustiulica, stai in banca ta. Cand era vice al Galatiului, au fost accesate multe milioane de euro de la UE si tu probabil inca te uitai la desene animate. Hai fuguta la sefii tai de partid sa-ti dea niste "ciasuri"
Irina (neverificat)
+1
-5
-1
Bravo dânsului că are soluții pentru problemele cu care se confrunta Galațiul în prezent.
Sasha (neverificat)
+1
+8
-1
You voted '-1'.
Felicitari domnule Ciumacenco mult succes in continuare
Gabi (neverificat)
+1
-13
-1
Vad ca e foarte usor sa jignesti un om. Ar trebui sa privim putin in trecut sa sa vedem daca s-a facut ceva bun in acest oras. Dupa parerea mea, Nicusor Ciumacenco eate in stare sa faca ceva bun pentru orasul nostru.
Nebunu (neverificat)
+1
-30
-1
Eu un om caruia ii acord incredere mare deoarece a prezentat un program cu proiecte foarte bune ce le va pune in aplicare alaturi de staffu dumnelui !!! Mult succes domnule Ciumacenco !!!
Ariana (neverificat)
+1
+23
-1
Proiectul este incredibil , mai ales ideile lui Ciumacenco !
Nicidecum (neverificat)
+1
-10
-1
Un boschetar care se vrea primar dar nu o sa fie. Un hot. Interesant ce se mai întâmpla cu firma lui "altceva"
Marta (neverificat)
+1
+7
-1
Nu a mai fost primar. Cred ca ar fi o foarte mare schimbare pentru orasul nostru! Nicusor Ciumacenco nu isi face campanie prin postele oamenelor, sau pe la corturi pe strazi isi face o campanie decenta, cheman oamenii si vorbind, explicandu-le planurile lui, nu ceea ce a facut pana acum ca Marius Stan s.a.
Lucian-Freedom (neverificat)
+1
+10
-1
4 ani nu a facut, cat a avut puterea din partea lui Nicolae - dar va face acum. Sigur, iar eu sa il cred/votez? Pfff, fiti seriosi! Mi-ar fi rusine!
Elena (neverificat)
+1
-18
-1
Tu oricine ai fi in spatele acestui nume "nicidecum". Nu cred ca e frumos din partea ta sa jignești un om care chiar vrea sa facă un bine acestui oraș. Da candidează la primărie, are acest drept si meritam noi cetățeni ai acestui oras un om nou.
Marian (neverificat)
+1
0
-1
Macar acest domn Ciumacenco incearca sa faca ceva pentru acest oras ce se afla in cadere libera. Nu mai incercati sa il denigrati si sa luati partea celor care au facut orasul nostru sa fie asa cum este acum!!
Cojocaru (neverificat)
+1
-6
-1
Succes domnule Ciumacenco! Tu poti câştiga Primăria si Galațiul! Pentru gălățeni şi pentru aducerea acestui minunat oraş pe harta Europei.

Lasă un comentariu