GALAŢI: Marius Stan trece la Băsescu

Versiune tiparSend by emailPDF version

Nu mai departe decât marţi, 17 noiembrie, după prânz, mai multe persoane au postat pe faceboook, în grupul „Galaţi şi gălăţeni”, o informaţie, obţinută pe surse, care îl scutură din corcoduş pe „fazanul” Cătălin Cristache.

„Marius Stan a negociat în secret cu Băsescu şi Elena Udrea, o eventuală candidatură a lui la funcţia de primar al Galaţiului, din partea partidului Mişcarea Populară (PMP). După ce UNPR a rupt alianţa cu PSD şi a intrat în alianţă cu PNL-PDL, Marius Stan caută un partid politic care să-l sprijine pentru un nou mandat la Primăria Galaţi”, se spune în postare.

Simpatia nedisimulată dintre Stan şi Udrea s-a materializat şi prin prezenţa primului la sediul PMP din „intersecţia fără rost”, când fatala blondă a venit în campania pentru prezidenţiale. Atunci Stan i-a oferit un buchet de flori, deşi Udrea se afla doar în trecere prin Galaţi. Ca primar, Stan nu a întâmpinat niciodată un lider de partid aşa cum a făcut-o cu Udrea, acum un an.

Sigur, intenţia lui Stan de a intra în PMP şi a obţine sprijinul acestui partid pentru un nou mandat la primărie, îi provoacă fiori lui Cătălin Cristache, până acum unicul candidat, autodeclarat, al PMP, la funcţia de primar al Galaţiului. Dacă Stan intră în PMP, îl va da afară pe Cristache din partid, pentru că „fazanul” l-a faultat des în ultimul timp.

Acest text este un pamflet şi trebuie servit ca atare.

Lasă un comentariu