GALAŢI: Lucia Roșca și petarda electorală

Versiune tiparSend by emailPDF version

Declaraţiile preşedintelui Traian Băsescu potrivit cărora premierul Victor Ponta ar fi fost ofiţer acoperit al SIE în perioada 1997-2001 sunt ca o petardă care se stinge rapid, a declarat marţi, într-o conferinţă de presă, vicepreşedintele PSD Galaţi, deputatul Lucreţia Roşca.

„Este un subiect ca o petardă aruncată care se stinge rapid. De la începutul campaniei prezidenţiale, preşedintele Băsescu ameninţă cu acest subiect care de fapt este o petardă, a aruncat-o şi s-a stins, pentru că din ceea ce ştiu de la specialiştii în domeniu, cel care divulgă un asemenea aspect încalcă legea, iar cel care s-ar apăra de o asemenea divulgare, încalcă la rândul lui legea. Ca atare, îl citez pe Victor Ponta: Nu am fost ofiţer sub acoperire”, a spus Lucreţia Roşca.

Aceasta consideră că presupusele dezvăluiri ale președintelui Traian Băsescu nu vor face altceva decât să crească scorul lui Victor Ponta în alegeri. „Dacă la începutul campaniei electorale Traian Băsescu se baza pe un anumit scor al dumnealui, pe o anume notorietate sau procente pe care el le putea transfera candidatei lui preferate, Elena Udrea, în ultimele zile nu a făcut decât gafe. Apariţia lui de luni seară a demonstrat tuturor românilor că este un om înfricoşat, că lucrurile nu-i merg cum a sperat. Starea lui de tulburare ca mesaj, de disperare, a fost evidentă. De aceea, cred că procentele către Victor Ponta vor creşte, spre disperarea lui Băsescu”, a mai declarat Lucreția Roşca.

Lasă un comentariu