GALAŢI: A luat bătaie după ce a lovit un copil până l-a trimis la spital

Versiune tiparSend by emailPDF version

Scandal într-un cartier din Galaţi duminică seara. Un bărbat în vârstă de 47 de ani nu şi-a putut ţine nervii în frâu şi, pe fondul consumului de alcool pe care îl avea la bord, a lovit un copil al unor vecini, enervat se pare de joaca acestuia. Numai că odată bătut, copilul s-a dus acasă şi l-a pârât pe vecinul bătăuş tatălui. Tatăl a venit să îi ceară socoteală agresorului, iar acesta a luat o bătaie serioasă ajungând să fie internat la Spitalul Judeţean. Şi copilul a fost dus la Spitalul de Pediatrie, deoarece lovitura vecinului nu a fost doar una dată prea uşor.

„Am primit o solicitare de asistenţă medicală pentru un bărbat în vârstă de 47 de ani care prezenta leziuni prin agresiune. Este vorba de un traumatism cranio-cerebral şi multiple hematoane”, a precizat dr. Mihai Polinschi, Serviciul Judeţean de Ambulanţă.

Poliţiştii au deschis un dosar penal în cauză. „Este vorba de infracţiunea de loviri şi alte violenţe. Ambele părţi au fost anunţate că pot face plângere pentru continuarea cercetărilor”, a declarat cms. Cristina Tatulici, IPJ Galaţi.

Lasă un comentariu