Galaţi: Juniorii de la Metalosport participă la Memorialul Fabrizio Lusa

Versiune tiparSend by emailPDF version

Grupa de junori C a clubului de fotbal AFC Metalosport Galaţi, antrenată de Ion Basalîc și Gheorghe Cucu, va participa în perioada 25-29 mai, în Italia, în localitatea Voltana di Lugo, la Memorialul Fabrizio Lusa, unde şi-au mai anunţat prezenţa cluburile Juventus Torino, Internazionale Milano, SPAL, Imolese, Voltana, Perdente şi Vincente.

De asemenea, pe 26 mai, juniorii de la Metalosport au programat, în afara turneului, şi un meci amical cu Internazionale Milano.

,,Turneul din Italia este foarte important pentru noi deoarece acordăm o atenţie sporită întregii entităţi Metalosport, fie că vorbim despre formaţia de seniori sau despre grupele de juniori. Cu ocazia Memorialului Fabrizio Lusa, vom avea ocazia de a-l întâlni pe legendarul antrenor Arrigo Sacchi, invitat special din partea Italiei şi din partea organizatorilor. De asemenea, menţionez că invitatul clubului nostru la acest turneu va fi fostul mare portar Helmuth Duckadam, care ne va reprezenta cu această ocazie", a declarat preşedintele AFC Metalosport Galaţi, Dorin Butunoiu.

Prin participarea la Memorialul Fabrizio Lusa, AFC Metalosport Galaţi va încheia un protocol de colaborare cu Societa Polisportiva Ars Et Labor 2013 (SPAL), club clasat pe primul loc în Serie B şi care va promova în Serie A.

Lasă un comentariu