Galaţi: Juniorii au pedalat pe offroad, în regim de contratimp

Versiune tiparSend by emailPDF version

Aproximativ o sută de copii au participat duminică, 7 mai 2017, la cea de-a noua ediţie a concursului ”Juniorii Pedalează”, eveniment care a avut loc în zona împădurită de lângă stadionul „Dunărea”, din municipiul Galaţi.

Astfel, cei mai mici biciclişti, cu vârste cuprinse între 6 şi 8 ani au avut de parcurs un traseu mai scurt, de circa 400 de metri, în timp ce copiii mai mari, cei de la categoriile 9-11 ani şi 12-14 ani, au concurat pe un traseu de circa 700 de metri, mai greu din punct de vedere tehnic, competiţia fiind considerată atât de îndemânare, cât şi de viteză. Concursul s-a desfăşurat în cea mai mare parte pe offroad, în regim de contratimp, concurenţii pornind pe traseu la câte un minut fiecare. În final, cei care au reușit sa parcurgă traseul în cel mai scurt timp au urcat pe podium și au fost premiați, fiind organizată şi o tombolă în cadrul căreia au fost câştigate de către cei mici numeroase produse oferite de sponsori. În plus, pe tot parcursul zilei, atmosfera a fost una de sărbătoare, cu muzică bună şi sesiuni de face painting pentru cei mici.

Pe site-ul Asociaţiei Bike Works, respectiv www.bikeworks.ro, în cadrul secţiunii dedicate concursului Juniorii Pedalează, au fost publicate şi rezultatele pe categorii.

”Ne-am bucurat să vedem la start atât de mulţi copii şi considerăm că ne-am atins scopul, acela de a-i provoca pe cei mici să facă mişcare şi să concureze într-un cadru organizat. Totodată, le mulţumim partenerilor, sponsorilor, voluntarilor şi tuturor celor care ne-au sprijinit pentru buna desfăşurarea a acestei noi ediţii a concursului Juniorii Pedalează despre care putem spune că a devenit un brand în ceea ce priveşte competiţiile de ciclism pentru copiii din această zonă. Şi asta pentru că deja au început să vină la acest concurs inclusiv copii din alte judeţe”, spune Daniel Butan, coordonatorul proiectului celei de-a noua ediţii a concursului Juniorii Pedalează.

Cea de-a noua ediţie a concursului „Juniorii Pedalează” a fost organizată de Asociaţia Bike Works în parteneriat cu Primăria Galaţi, Casa de Cultură ”Grigore Kiazim” Măcin, Biblioteca V.A. Urechia, Winmarkt, Top Media, Explore, Policrom Media, UVSAR şi Studios THT . Sponsori au fost: Daily Pub, Maus Bike, Carrefour, Butan Grup, Intersport, Dr. Oetker, Sprint Sports, Restaurant Grădiniţa, Cinema „Prof. Ioan Manole” şi Yves Rocher.

Totodată, partener media a fost Freerider.ro.

Lasă un comentariu