Galaţi: Hai la flori, că-ncepe şcoala ! GALERIE FOTO

Versiune tiparSend by emailPDF version

Astăzi a sunat din nou clopoţelul, anunţând reînceperea şcolii. De dimineaţă, de la cei mai mici până la cei mari, de la părinţi la bunici, toată lumea şi-a îndreptat paşii către şcoală! Dar, înainte de a ajunge acolo, şcolarii şi elevii au făcut o oprire la florărie.

„Orice început trebuie întâmpinat cu o floare. Florile sunt simbolul frumuseţii şi al respectului”, ne-a declarat o bătrânică care îşi conducea nepoţelul la şcoală.

Bineînţeles, florarii abia au aşteptat acest moment, pentru că reînceprea cursurilor înseamnă bani pentru ei. În staţia din Ţiglina I, în jurul orei opt dimineaţa, era agitaţie mare. Buchete de trandafiri sau de crini cu crizanteme, toate se dădeau ca pâinea caldă. Preţurile au variat între 15 şi 25 lei, în funcţie de alegere.

„Cel mai bine se dau buchetele de trandafiri şi cele de crini. Nu am mărit preţurile, pentru că vrem să vindem marfa, nu să rămânem cu ea”, ne-a mărturisit unul dintre vânzătorii de flori.

Unii comercianţi se plângeau că vânzarea este mai slabă decât anul trecut, însă alţii erau mulţumiţi, spunând că vor da toate florile achiziţionate pentru această ocazie. Mult succes, în noul an şcolar, tuturor elevilor!

Lasă un comentariu