Galaţi: Gheorghe Bunea Stancu pus la plată de Tribunalul Galaţi

Versiune tiparSend by emailPDF version

Gheorghe Bunea Stancu, preşedintele suspendat al CJ Brăila, s-a aflat din nou, astăzi, în faţa magistraţilor de la Tribunalul Galaţi. Numai că de această dată a venit să retragă o solicitare, făcută pe 9 septembrie, dar care acum nu îşi mai avea obiectul. Exact în aceea dată, Gheorghe Bunea Stancu, aflat pe atunci tot în arest la domiciliu, a cerut magistraţilor să părăsească domiciliul pentru a se putea prezenta la un proces pe care îl avea se pare cu Agenţia Naţională de Integritate. Numai că procesul ar fi fost în acea zi în care a depus şi cererea. Pe data de 15 septembrie de-abia a fost programată judecarea cererii depuse de Bunea Stancu atunci, iar acum aceasta nu îşi mai are obiectul. Asta ştia şi Bunea Stancu, care şi-a retras cererea făcută pe data de 9 septembrie, dar o ştiau şi magistraţii.

„Instanţa ia act de retragerea cererii formulate de petentul-inculpat Gheorghe Bunea Stancu. În temeiul art. 275 (3) Cod procedură penală obligă petentul la plata cheltuielilor judiciare avansate de stat în cuantum de 30 lei. Cu drept de contestaţie în termen de 48 h de la comunicare”, se arată în decizia luată astăzi în această speţă de Tribunalul Galaţi.

Reamintim că Gheorghe Bunea Stancu, preşedinte suspendat la CJ Brăila, este cercetat pentru abuz în serviciu şi conflict de interese şi se află în stare de arest la domiciliu.

Lasă un comentariu