Galaţi: Gest incredibil al unui şofer care a oprit maşina pe trecerea de pietoni. VEZI AICI ce făcea acesta

Versiune tiparSend by emailPDF version

Poliţiştii locali din cadrul patrulei mobile rutiere au avut parte de un caz inedit în aceste zile la Galaţi. Aflaţi în exercitarea atribuţiilor de serviciu la intersecţia străzii Frunzei cu strada Argeş, aceştia au sesizat faptul că un autoturism staţiona voluntar pe trecerea de pietoni. Având în vedere cele sesizate, poliţiştii locali s-au deplasat la autoturismul respectiv, unde au observat faptul că cei doi ocupanţi ai autoturismului, inclusive şoferul, consumau… bere! La vederea patrulei, conducătorul auto a pornit motorul, a demarat în trombă şi a virat brusc pe o străduţă laterală încercând să dispară prin fugă.

S-a procedat la urmărirea autoturismului în cauză, reuşindu-se blocarea acestuia în dreptul unui imobil de pe strada Oradea, unde cele două persoane au coborât întrucât drumul era înfundat. Au fost identificaţi numiţii N.D., de 36 ani, din Galaţi, conducătorul auto şi T.M., de 33 ani, din comuna Dobrovăţ, judeţul Iaşi, care emanau halenă alcoolică. S-a solicitat prin SNUAU 112 sprijinul unui echipaj din cadrul Biroului Rutier al IPJ Galaţi, iar în urma testării cu aparatul etilotest a numitului T.M., a rezultat o îmbibaţie alcoolică de 1,33 mg/l alcool pur în aerul expirat. Numitul N.D. a refuzat testarea cu aparatul Drager motivând că doreşte să-i fie recoltate probe biologice la spital.

Au fost întocmite actele procedurale, persoanele în cauză fiind predate pe bază de proces verbal agenţilor de Poliţie Rutieră, în vederea continuării cercetărilor.

Lasă un comentariu