Galaţi: Gălăţenii din diaspora stau la coadă pentru a vota. În Italia şi Anglia, cele mai mari cozi!

Versiune tiparSend by emailPDF version

Reţeaua de socializare facebook este plină de fotografii şi filmuleţe făcute de gălăţenii care trăiesc în străinătate şi care au venit, astăzi, la vot, fiind nevoiţi să stea la coadă pentru a-şi exercita acest drept. Matinală, gălăţeanca Maria Samoilă s-a trezit cu noaptea-n cap pentru a veni la Munchen să voteze cu întreaga familie, lucru care nu a însemnat că nu a stat la coadă pentru acest lucru!

Maris spune că s-a trezit şi a venit la coadă, să voteze, de la ora 6.40 şi nici la 13.33 nu votase, estimând că mai are de aşteptat cam 30 de minute!

Iolanda Bădiliţă a fotografiat, la Strasbourg, o coadă la care aşteaptă, cuminţi, românii, iar gălăţeanul Viorel Dudău a fotografiat şi el o coadă, dar a precizat că “la Luxemburg se votează rapid”.

Nu acelaşi lucru se poate spune despre Nina Zamfir, care a postat pe pagina de socializare o coadă imensă, formată din românii care au venit să voteze în Asolo (Italia). Nina spune, la ora 13.30, că aşteaptă de două ore la coadă şi estimează că mai are de aşteptat încă două ore! La fel, gălăţeanul Sorin Sârbu a filmat o coadă imensă, formată din românii care au venit să voteze la secţia nr. 157, la Birmingham (Marea Britanie).

Lasă un comentariu