Galaţi: Gălăţeanca Daniela Negoiţă, finalistă la show-ul NEXT STAR de la Antena 1, şi-a lansat primul videoclip

Versiune tiparSend by emailPDF version

În primăvara acestui an, la show-ul de la Antena 1 NEXT STAR, o gălăţeancă de 12 ani făcea senzaţie cu vocea ei şi cu prezenţa scenică. Este vorba de Daniela Negoiţă, care a ajuns în finala celui de-al treilea sezon de la cunoscuta emisiune TV, interpretând piesa rap „Swagger Jagger” a lui Cher Lloid.

La şapte luni de la experienţa NEXT STAR, Daniela dovedeşte că prezenţa ei acolo nu a fost doar o întâmplare, ci ea chiar este un artist. Astăzi ea şi-a lansat primul videoclip, intitulat „Mă sting” şi cântat alături de Dianna Rotaru, o cunoscută artistă din Republica Moldova (http://www.youtube.com/watch?v=lzX45lUPM9Q&sns=fb&app=desktop). Daniela şi-a ales numele Yoyo pentru proaspăta carieră muzicală şi este total schimbată în videoclip. Este o melodie pe ritm rap, în care Yoyo cântă despre răutatea din lumea de astăzi, despre egoism şi nepăsare.

Daniela Negoiţă este elevă la Liceul de Artă „Dimitrie Cuclin” şi, de patru ani, membră a ansamblului „Estrada copiilor”, de la Casa de Cultură a Sindicatelor, instructoare Andreea Ignat. Moldoveanca Dianna Rotaru cântă în România din anul 2009, ca membră a trupei "Provincialii" şi din 2013 face parte din echipa "Lanoy Production", alături de care a lansat piesa "Ghinion în dragoste".

Lasă un comentariu