Galaţi: Frigul din apartamente, motiv de protest organizat de PMP

Versiune tiparSend by emailPDF version

Potrivit unui anunţ postat pe pagina de socializare a liderului PMP Galaţi, Cătălin Cristache, partidul pe care îl conduce la Galaţi a depus astăzi o solicitare privind aprobarea unui miting îndreptat împotriva primarului, acţiune de protest programată pentru joi, 26 februarie, care ar urma să se desfăşoare, de la ora 11.00, în faţa sediului primăriei.

… Şi referendum pentru demiterea primarului

“Solicitarea a fost depusă în baza Legii nr.60/1991 (republicată), privind organizarea și desfășurarea adunărilor publice. Începând de astăzi, militanți ai partidului, împreună cu reprezentanți ai cetățenilor, vor fi prezenți pe străzile Galațiului pentru a strânge semnături pentru organizarea unui referendum local în vederea demiterii primarului. Tot în acest scop, începând de miercuri, 25 februarie 2015, pe site-ul de internet www.demiteprimarul.ro, va fi disponibil formularul de petiție online.

Considerăm că domnul Marius Stan nu numai că și-a încălcat toate promisiunile pe care le-a facut cetățenilor atunci când le-a cerut votul, dar a reușit în doi ani și jumătate să coboare standardul de viață și civilizație al gălățenilor sub orice limită admisibilă.

În 2015, oamenii Galațiului trăiesc fără apă caldă și căldură, dar plătesc taxe locale și tarife din ce în ce mai mari pentru servicii ce nu le sunt livrate, infrastructura rutieră a orașului este distrusă, rețeaua de transport urban este dată pe mâna “piețarilor”, parcurile devin maidane, iar maidanele, crescătorii de câini vagabonzi. În anul 2015, în vremuri de pace, sunt mai multe ruine şi gropi decât după bombardament. Galațiul rămâne în continuare rupt de infrastructura națională de transport, neputând astfel să devină parte a fluxurilor de mărfuri și servicii din România, fiind condamnat la extincție economică, timp în care primarul Stan construiește pe hârtie tuneluri pe sub Dunăre si poduri spre Lună. În Galațiul primarului Stan, cel mai bun doctor este trenul, cel mai accesibil loc de muncă este în străinătate și cea mai caldă apă curge pe Dunăre, odată cu banii și speranțele contribabililor. Marius Stan ne-a promis “Noul Galați”, dar ne oferă doar minciuni vechi. Pentru toate acestea, chemăm gălățenii într-o acțiune fără precedent local, aceea de demitere a primarului prin referendum, cerându-le să strige alături de noi: Jos Primarul Mincinos!”, se arată într-un comunicat de presă semnat de preşedintele PMP Galaţi, Cătălin Cristache.

1 Comentarii

gica prastie (neverificat)
+1
-38
-1
Si pentru Bacalbasa cand strangem semnaturi?

Lasă un comentariu