Galaţi: Familia tânărului decedat duminică la Londra are nevoie de ajutor pentru a-l aduce acasă

Versiune tiparSend by emailPDF version

Familia lui Marian Suruianu, tânărul de 25 ani, care a decedat în noaptea de 20 martie în centrul Londrei, în urma unui tragic accident de circulaţie, este devastată de vestea primită de la prietenii acestuia din Anglia.

„Încă nu cred că Marian a plecat dintre noi. Era un om cu un suflet mare, gata să ajute pe cei care aveau nevoie. De multe ori ne spunea că, aşa cum alţii l-au ajutat pe el, aşa şi el vrea să ajute, la rândul lui. Era plin de viaţă, optimist...”, a declarat, pentru PresaGalatiBraila.com, sora lui Marian, Gabriela.

„Marian era originar din comuna Pechea, judeţul Galaţi şi lucra de aproximativ 3 ani în Anglia. În luna noiembrie a anului 2014, familia lui Marian a mai trecut printr-o situaţie tragică, tatăl său murind pe neaşteptate. A rămas el să fie bărbatul din familie, alături de mama sa şi cele două surori, Gabriela şi Sorina. Motocicleta pe care a murit şi-o cumpărase în august 2015. De mic copil visa să aibă o motocicletă. Vestea morţii sale a căzut ca un trăsnet. Acum, familia trebuie să-i repatrieze trupul neînsufleţit, procedură care costă aproximativ 8.000 de lire sterline, după spusele apropiaţilor. Din păcate, din cauza sărbătorilor religioase din Anglia, trupul lui Marian nu va putea fi adus mai devreme de 29 martie. Cealaltă soră a lui Marian, Sorina, va ajunge în cursul zilei de 21 martie la Londra, pentru a se ocupa de formalităţi.

„E o sumă foarte mare pentru noi. Sperăm, cu ajutorul lui Dumnezeu şi al prietenilor lui Marian, să-l aducem acasă şi să-l înmormântăm la Pechea, lângă tatăl lui”, a adăugat Gabriela.

Deja, în Anglia, prietenii lui Marian s-au mobilizat pentru a contribui cu un ajutor bănesc la cele necesare familiei pentru a-l aduce în România. Prietena lui Marian, Maria, a postat pe contul său de Facebook un mesaj pentru toţi cei care vor să contribuie. „Orice sumă, cât de mică, atunci când se adună de la mai multe persoane, va aconta în acoperirea costurilor de repatriere şi înmormântare. Voi pune la dispoziţie contul surorii lui Marian: Barclays Bank; nume: S SURUIANU, sort code: 20-76-90; account number: 73578607”, a scris aceasta pe contul de socializare. În ţară, cei care vor să doneze bani pot face acest lucru în contul deschis pe numele Gabrielei: Vasilache Gabriela Teodora, cont RO34RNCB0318032246700001, BCR ROMANIA.

Poliţia Metropolitană din Londra a contactat-o în această dimineaţă pe Gabriela Suruianu pentru a-i da câteva detalii despre moartea fratelui ei. I s-a adus la cunoştinţă că ancheta este încă în desfăşurare, o concluzie urmând a fi dată în maxim patru zile. Din spusele cunoscuţilor lui Marian, care au fost martori la accident, motocicleta condusă de gălăţean nu circula cu viteză mare şi se află pe un drum cu prioritate. Taxiul ar fi venit de pe un drum lateral şi a intrat pe sensul lui Marian, de aici şi accidentul. Tânărul din Galaţi a fost proiectat în aer, iar contactul cu solul şi motocicleta i-au fost fatale. Se caută chiar şi imagini de la o cameră video montată la un autobuz care se afla la o staţie din zonă în momentul tragicului incident. La locul accidentului din Londra, prietenii au aprins şi au depus flori în amintirea lui Marian.

13 Comentarii

anonim (neverificat)
+1
-1
-1
dumnezeu sa il ierte si sa il odihneasca in pace
Ralu (neverificat)
+1
-46
-1
de ce nu se foloseste crematoriul si sa ingroape cenusa? banii astia folositi sa il aduca in tara pot vindeca un copil bolnav!
Roxana (neverificat)
+1
+3
-1
Pune te in locul familiei îndurerate să vezi cum te ai simți să nu poți să îți inmormantezi rudă în locul unde s.a născut, a crescut.. Oameni fara creier si inima !!!!
Delia (neverificat)
+1
+32
-1
De ce nu te duci tu la crematoriu? Asta meriti! Arsa de vie! Pentru familia lui va fi ultima oara cand il vor vedea! Daca ai pierde pe cineva drag, te-ai multumi sa vezi dupa ani de departare, doar o mana de cenusa?
Marius Roger Caraus (neverificat)
+1
+18
-1
pentru ca este crestin Ralu ! De aia nu se foloseste crematoriul , pentru ca trupul sau trebuie inmormantat crestineste dupa cum ne e traditia ! daca ar fi fost cineva drag tie nu ai mai fi comentat astfel ..., Dumnezeu sa il odihneasca in pace
Psk (neverificat)
+1
+2
-1
Esti facut gramada...daca familia lui vrea sa il ingroape langa taicasu te bagi ca musca in c****...in plus oricine vrea sa fie ingropat crestineste...nu cenuse sau c**** in capu tau de retard
Andreea (neverificat)
+1
-4
-1
Serios ca mai exista oameni care gandesc asa? Te-ai simti bine daca o ruda de a ta ar pati asta si ti s-ar spune ca nu se merita sa se piarda 8000 de lire pentru a aduce acasa respectiva persoana?
Ieseanul (neverificat)
+1
-1
-1
Ca BOR nu e de acord cu incinerarea, ca nu e rentabila. De aia.
Lorena (neverificat)
+1
+24
-1
ralu cand pierzi o persoana draga iti dorești sa o vezi măcar pentru ultima data chiar daca nu e in viata ce suflet au unii oamenii "Dumnezeu sa i-l odihneasca in pace
JOHNNY CHELU (neverificat)
+1
-17
-1
Ralu, si eu sunt motociclist! Prietene familia acestui tanar poate vrea sa il vada pentru ultima data! Deci chiar daca sicriul va fi sigilat, ei to to SA il deschida sa il vada! Tu esti roman adica crestin? Cum sa arzi trupul unui chip creat de DUMNEZEU! Doar ateii fac lucrul acesta! Chiar daca Nu l-am cunoscut niciodata, dar vestea ca a mai murit un motociclist ma inspaimantat! DUMNEZEU SA TE IERTE, "FRATELE MEU PE DOUA ROTI!" :(((((((
Marius Bercu (neverificat)
+1
-1
-1
Ralu! Oamenii aceștia au nevoie de ajutor si nu de opinii proprii. Părinții săracii o sa-i mângâie chipul pentru ultima data si o sa-i imbratiseze trupul neînsuflețit si o sa-l conducă creștinește la mormânt, dar cenușă nu o pot îmbrățișa si nici mângâia. Daca poti ajuta, ajută cu dezinteres. Cum auziți de ceva sume de astea gata săriți si va faceți gestionari. Daca erau părinții tai in situația asta nu cred ca ai fi facut aceeași afirmație. Sa ne ajute Dumnezeu la toti, iar lui Marian sa-i dăruiască odihna si iertare de păcate!
russu (neverificat)
+1
-12
-1
dumnezeu sa-l odihneasca !!! nu stiu de ce o criticati atat de mult pe Ralu , sincer sa fiu eu sa fiu decedatul as prefera sa fiu incinerat decat sa fiu purtat nu stiu cate saptamani pe nu stiu prin ce locuri, oricum fiecare gandeste cum vrea... da si eu sunt nascut roman ...de ce automat sunt si crestin? am avut dreptul de a alege??? terminati cu ideile astea de oameni "sfinti" daca ai credinta o ai in suflet si nu trebuie sa te ghidezi dupa toata p****** care are credinta de ochii lumii ... de ce nu va ajuta biserica sa-l aduceti acasa??? si asa cotizeaza atatea CRESTINI pt bisericile super pompoase din romania ... acuma toata lumea... uitel si pe asta...ateu, om fara suflet ...etc... nu sunt deloc asa, am si eu persoane dragi care au decedat, chear tatal meu decedat la fel pe un motor...da suferinta este enorma si de nedescris...dar trebuie sa fim si realisti si rationali nu orbiti de asa zisa CREDINTA
sabina (neverificat)
+1
+5
-1
Mai lasati l pe Relu in pace! Si a dat si omu o parere...

Lasă un comentariu