GALAŢI: Eşec dezastruos pentru Oţelul: 0-3 la Chiajna

Versiune tiparSend by emailPDF version

În meciul în care ar fi trebuit să rupă norii, cei de la Oţelul au jucat în nota obişnuită, iar rezultatul final a venit mai rău decât şi-ar fi imaginat înainte orice fan gălăţean.

Concordia Chiajna a câştigat cu 3-0, după ce a profitat de greşeli imense în defensiva Oţelului. Mihai Dina, cu două goluri, plus Purece, în prelungiri, au semnat victoria gazdelor. În afară de tentativele lui Florin Cernat blocate cu greu de Matache, Oţelul a mai avut câteva ocazii, dar n-a lăsat în niciun moment impresia că ar putea câştiga meciul.

Antrenorul Tibor Selymeş a alcătuit o formulă de start experimentală, complet nereuşită. Ma-Kalambay – Solomou, Leca, Cucu, Popescu – Helder, Altama – Popa, Cernat, Hamroun – Iorga. Au mai intrat: Cristea, Tudorie şi Dică.

Oţelul riscă să ajungă ultima clasată după această etapă, cu doar 12 puncte acumulate în 19 partide. Următoarea partidă a roş-alb-albaştrilor e pe teren propriu cu FC Braşov.

13 Comentarii

anonim (neverificat)
+1
-6
-1
asta e da pacat mare pacat eu unul nici nu stiu cum o sa se salveze in ritmul asta
anonim (neverificat)
+1
-4
-1
e greu cand nu ai antrenor bun jucatori buni sau staff bun tot degeaba
Gabi (neverificat)
+1
-1
-1
Otelul cu FC Brasov:Hotoboc-Solomou,Sissoko,Cucu,Popescu-Altama,Dica-Popa-Cernat,Hamroun-Matondo Antrenor:Viorel Tanase
anonim (neverificat)
+1
+5
-1
nu are cum sa fie asta echipa
gorilaz (neverificat)
+1
+1
-1
Ma bucur enorm ca retrogradeaza, Stan fara fotbal a dovedit ca e un kkt, si a ajuns datorita ei sa conduca la dezastru un oras....hai cu desfiintarea
anonim (neverificat)
+1
0
-1
pai da si acum ii pare rau cum a ajuns echipa
anonim (neverificat)
+1
-48
-1
pai daca ii parea rau nu parasea sau nu lasa echipa in halul asta
Valeriu (neverificat)
+1
-4
-1
Marian,stii cumva daca conducerea incearca sa mai aduca un atacant in conditiile in care stam doar in Tudorie pe termen nelimitat,nestiind cand ne putem baza pe Matondo si Cristea si sa nu mai vorbim ca avem numai 7 goluri inscrise in 19 partide.
anonim (neverificat)
+1
-3
-1
sunt sigur ca vor mai aduce
Dinu (neverificat)
+1
-7
-1
Avem nevoie de un portar si doi atacanti.Solutii:Portar:Alexandros Tzorvas.Atacanti:Filip Kasalica,Martin Mutumba. Cum ar putea arata echipa:Tzorvas-Solomou,Sissoko,Cucu,Popescu-Popa,Cernat,Altama,Hamroun-Mutumba,Kasalica
anonim (neverificat)
+1
-8
-1
nu ii buna asta
Alex (neverificat)
+1
+1
-1
Eu cred ca putem scoate si 45 de puncte in cele 15 etape ramase,iar cu cele 12 am avea 57 de puncte si am termina lejer in primele 8 echipe.Nimic nu este imposibil.Trebuie sa ne gandim ca din 45 de puncte noi avem luxul sa pierdem 17 puncte de exempu si sa ramanem in prima liga.Cum am luat mereu bataia,asa putem si castiga.
anonim (neverificat)
+1
+18
-1
din pacate nu este asa de usor

Lasă un comentariu