Galaţi: Drapelul Batalionului 300 “Sf. Andrei” pleacă spre Alba Iulia

Versiune tiparSend by emailPDF version

În cadrul proiectului iniţiat de grupul INVICTUS România, în parteneriat cu Asociaţia de Caritate din Armata României - CAMARAZII, "Steaua României", Batalionul 300 Infanterie Mecanizată "Sfântul Andrei" organizează miercuri, 26 noiembrie, începând cu ora 07.00, pe itinerariul Galaţi-Şendreni-Hanu Conachi-Năneşti-Focşani, o ştafetă prin care drapelul de identificare al batalionului va parcurge drumul către Alba Iulia.

Potrivit ofiţerului de informare şi relaţii publice al Batalionului 300 Infanterie Mecanizată "Sfântul Andrei", slt. Anamaria Scarlat, proiectul este “desfăşurat sub deviza "Pentru că putem! Pentru că Sacrificiul impune respect!" şi are ca scop general cultivarea respectului pentru veteranii de ieri şi de astăzi şi promovarea sportului ca element indispensabil calităţii vieţii, iar în particular, vizează acumularea de fonduri pentru ca personalul rănit în teatrele de operaţii să poată participa la ediţia viitoare a jocurilor paralimpice INVICTUS.

Activitatea se înscrie în seria evenimentelor dedicate Zilei Naţionale a României - 1 Decembrie, care se vor desfăşurala Alba-Iulia, acolo unde a avut loc Marea Unire de la 1918”.

Lasă un comentariu