GALAŢI: De Florii, bătăi pe bandă rulantă

Versiune tiparSend by emailPDF version

Serviciul Judeţean de Ambulanţă Galaţi şi echipaje SMURD au avut de intervenit în ziua de Florii, nu la un număr mare de gălăţeni care au băut prea mult, ci la un număr mare de gălăţeni care au încasat bătaie. Ce e drept, în majoritatea cazurilor, agresiunile au avut loc pe fondul consumului de alcool.

„Am fost solicitaţi să intervenim la un număr mai mare de victime ale agresiunilor ca de obicei. Echipajele noastre au intervenit la şase agresiuni şi un caz de stop cardiac în stradă, în timp ce la o altă agresiune a intervenit un echipaj SMURD. La Plevna, într-un bar, un bărbat de 33 de ani a suferit un traumatism cranian şi avea şi buza ruptă, în urma unei altercaţii. Un tânăr de 17 ani, din Fârţăneşti, a avut nevoie de ajutor medical după ce s-a dus în alt sat, probabil să cunoască alte fete, dar a fost agresat. La Fântânele, un bărbat de 29 de ani, care a fost lovit cu toporul, a suferit o plagă tăiată la antebraţ şi a ajuns la spital. O femeie de 47 de ani, din Cuca, a ajuns la spital după ce a fost bătută de propriul fiu. La Slobozia Conachi şi Pechea au avut loc alte două agresiuni şi doi bărbaţi de 43 de ani şi de 24 de ani au ajuns la spital. Ambulanţa a mai intervenit şi în Galaţi pentru un bărbat de 39 de ani, găsit în stop cardiorespirator pe stradă. Pacientul a fost resuscitat şi transportat la spital”, a declarat dr. Mihai Polinschi, directorul Serviciului Judeţean de Ambulanţă Galaţi.

În cazul celei de-a şaptea agresiuni a zilei, un echipaj SMURD a intervenit tot la Fântânele, unde un bărbat în vârstă de 40 de ani a fost bătut de un consătean. Victima a fost şi ea transportată la spital.

Lasă un comentariu