GALAŢI: Copil de 10 luni accidentat de maşina unui şofer grăbit

Versiune tiparSend by emailPDF version

Impact la inztersecţia străzilor Gh. Doja cu Anghel Saligny, duminică seară. Un şofer un pic grăbit, nu a respectat semnificaţia indicatorului Oprire când a intrat în intersecţie, şi a lovit în plin un alt autoturism în care se afla şi un copil de 10 luni. Numai faptul că sugarul se afla în scaunul special l-au făcut să nu sufere leziuni grave. O ambulanţă a intervenit la locul accidentului.

„Un echipaj al Ambulanţei Galaţi a fost solicitat pentru un accident de circulaţie. Un copil de 10 luni era uşor rănit şi a fost transportat la Spitalul de Copii”, a declarat dr. Mihai Polinschi, director SAJ Galaţi.

Poliţiştii au întocmit dosar penal pentru vătămare corporală din culpă. „Un bărbat în vârstă de 27 de ani, aflat la volanul unui autoturism Dacia, pe str. Gheorghe Doja către str. Energiei, la intersecţia cu str. Anghel Saligny, nu a respectat semnificaţia indicatorului Oprire. Când a pătruns în intersecţie a intrat în coliziune cu un autoturism VW, condus de un şofer în vârstă de 38 de ani. În urma impactului, a fost rănit uşor un copil de 10 luni, care se afla pe bancheta din spate, în scaunul special”, a precizat insp. Iulian Matei, Biroul Poliţiei Rutiere Galaţi.(sursa foto: Grupul Şoferilor din Galaţi)

Lasă un comentariu