GALAŢI: Caravana IMM ReStart a adunat 290 de firme

Versiune tiparSend by emailPDF version

Aproximativ 290 de firme au fost reprezentate, miercuri, la conferinţa „IMM Restart – Descoperă-ţi potenţialul”, organizată în premieră la Galaţi, de Doingbusiness.ro.

„IMM-urile reprezintă viitorul mediului de afaceri şi este îmbucurător faptul că tinerii vor să facă afaceri, vor să dezvolte companii. Din păcate, IMM-urile, care angajează 90% din forţa de muncă, încă nu sunt sprijinite prin programe la nivel naţional ca în alte ţări, dar încet, încet, lucrurile se mişcă”, a declarat Dumitru Ion – CEO Kompass România, unul dintre managing partneri.

Potrivit acestuia, evenimentul de la Galaţi face parte dintr-o serie de conferinţe organizare pentru IMM-uri, dar şi pentru celelalte companii „în care încercăm să le prezentăm soluţii pentru dezvoltare, aplicabile imediat, astfel încât să le facem viaţa mai uşoară, să poată să acceseze fonduri, să poată să-şi managerizeze mai bine taxele, să-şi protejeze afacerea şi să minimizeze riscurile. Pe de altă parte, tehnologia evoluează foarte rapid şi vrem să prezentăm soluţii pe care le au pentru valorificarea resurselor oferite de mediul online, pentru a deveni mai profitabili, iar ultima parte a conferinţei este dedicată vânzărilor şi în care sunt prezentate lucruri noi despre cum să-şi abordeze clienţii, cum să managerizeze această relaţie cu clienţii pe termen lung”.

Evenimentul „IMM Restart – Descoperă-ţi potenţialul” a fost structurat pe trei segmente, şi a inclus optimizarea activităţii companiei pe baza celor mai recente modificări ale Codului Fiscal, definirea şi dezvoltarea conceptului de cheltuieli inteligente pentru companii, riscurile care au impact asupra afacerilor, dar şi cele mai importante detalii despre accesarea fondurilor europene şi noile programe disponibile.

Conferinţa naţională „IMM Restart – Descoperă-ţi potenţialul” a inclus în 2015 mediul de afaceri din Braşov, Arad, Sibiu, Piteşti şi Iaşi. După Galaţi, Caravana IMM ReStart continuă cu evenimentele din Târgu Mureş-13 octombrie şi Oradea-18 noiembrie. În Bucureşti, pe 10 noiembrie, Doingbusiness.ro organizează evenimentul Business to more business.

„Suntem la al cincilea an şi din an în an avem mai mulţi participanţi. Suntem la a cincea serie de evenimente dedicate IMM-urilor, ceea ce înseamnă că soluţiile pe care le prezentăm sunt viabile. Le prezentăm soluţii viabile, aplicabile chiar de mâine”, a precizat Dumitru Ion.

Lasă un comentariu