GALAŢI: Bursa locurilor de muncă, o şansă pentru absolvenţii anului 2014

Versiune tiparSend by emailPDF version

La finalul lunii septembrie, mai precis pe data de 26, Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă Galaţi organizează „Bursa locurilor de muncă pentru absolvenţii promoţiei 2014”.
Organizatorii spun că evenimentul intenţionează şi de această dată reunirea tuturor persoanelor în căutarea unui loc de muncă, indiferent de calificare şi vârstă, cu angajatori interesaţi să le fructifice potenţialul, prin integrarea în câmpul muncii.

Sunt aşteptaţi să participe la „Bursa locurilor de muncă pentru absolvenţii promoţiei 2014”, în egală măsură, agenţii economici care dispun de locuri de muncă vacante, cât şi persoanele aflate în căutarea unui loc de muncă, considerând interacţiunea directă, cea mai bună premisă pentru selectarea forţei de muncă.

Trebuie precizat că acţiunea se va desfăşura atât în municipiul Galaţi, cât şi în municipiul Tecuci. Până la această dată, AJOFM nu a stabilit locaţiile de desfăşurare şi nici ora de începere, însă ele vor fi comunicate celor interesaţi într-un timp util.

Lasă un comentariu