Galaţi: Bacurile circulă la două ore, DN 24 D şi 15 DJ-uri, închise

Versiune tiparSend by emailPDF version

Bacurile care traversează Dunărea de pe malul gălăţean pe cel tulcean circulă din două în două ore, funcţie de cereri, un drum naţional este în continuare închis, pe alte două există restricţii de mare tonaj, iar alte 15 drumuri judeţene sunt închise în prezent. În această dimineaţă, pompierii ISU intervin cu o şenilată pentru preluarea unei paciente de 46 de ani, din Cuca, ce acuză probleme respiratorii şi cardiace, femeia urmând să fie transportată cu şenilata până la ambulanţa din staţia SAJ Pechea.

Potrivit reprezentanţilor companiei Navrom Bac Galaţi, cele două bacuri mari care transbordează Dunărea de pe malul gălăţean pe malul tulcean circulă din două în două ore (de la 6.00 la 22.00), după ce vineri, circulaţia bacurilor a fost suspendată din cauza vioscolului, iar ieri circulaţia a fost neregulată, din cauza condiţiilor meteo, dar şi lipsei de pasageri, căci drumurile către Tulcea erau impracticabile. Astăzi, bacurile circulă cu greutate, întrucât pe Dunăre au început să curgă sloiuri de gheaţă.

Cât priveşte traficul rutier, potrivit Prefecturii Galaţi, DN 24 D rămâne închis circulaţiei, iar pe alte două drumuri naţionale există restricţii de trafic de mare tonaj - DN 26 Galaţi-limita cu judeţul Vaslui şi DN 26 A Oancea- Vama Oancea. De asemenea, alte 15 drumuri judeţene sunt închise.

În plus, zeci de abonaţi Electrica din localitatea Hanu Conachi nu primesc energie electrică, din cauza a 70 de deranjamente individuale şi un altul, colectiv.

Tags:

Lasă un comentariu