Galaţi: Autoturism furat din Italia, depistat la Suhurlui

Versiune tiparSend by emailPDF version

Poliţişti de frontieră gălăţeni, în urma unei acţiuni specifice desfăşurate, au depistat un autoturism Opel Combo, care figura în bazele de date ca fiind furat din Italia, la volanul căruia se afla un cetăţean român.

„Poliţişti de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Folteşti au oprit în trafic, pentru control, pe raza localităţii de frontieră Suhurlui, un autoturism marca Opel Combo, cu numere de înmatriculare de Italia, condus de cetăţeanul român Stefan N., în vârstă de 30 de ani, domiciliat în judeţul Galaţi. În urma verificărilor specifice efectuate, poliţiştii de frontieră au stabilit faptul că autoturismul Opel Combo oprit pentru control figurează ca fiind declarat furat de către autorităţile din Italia, din luna mai a anului trecut. Bărbatul a declarat că a achiziţionat autoturismul în luna decembrie a anului trecut, dintr-un târg de maşini din municipiul Galaţi şi nu a avut cunoştinţă despre faptul că mijlocul de transport figurează ca fiind declarat furat”, a precizat cms. Ion Irimia, Poliţia de Frontieră Galaţi.

Poliţiştii de frontieră efectuează în cauză cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de complicitate la furt, iar autoturismul în valoare de aproximativ 18.000 lei a fost indisponibilizat până la finalizarea cercetărilor.

Lasă un comentariu