GALAŢI: Atacat în plină stradă

Versiune tiparSend by emailPDF version

Un tânăr în vârstă de 34 de ani a fost la un pas de moarte, duminică seara, după ce a fost tăiat cu un cuţit la burtă şi i s-a spart nasul. Conflictul a avut loc pe strada Ionel Fernic, iar tânărul ar fi fost atacat după ce a intrat în conflict cu un alt grup de tineri de pe stradă. Plaga înjunghiată de la nivelul abdomenului era profundă, fiindu-i atinse şi intestinele. Cum curgea foarte mult sânge şi se vedeau intestinele, prietenii tânărului l-au urcat într-un taxi.

Cu rana adâncă la burtă şi cu nasul spart, tânărul a fost adus de amici, cu un taxi, până la Spitalul de Copii, cel mai apropiat din zonă. De aici, o ambulanţă SMURD l-a preluat şi l-a transportat la Spitalul de Urgenţă unde, în cursul serii, a fost supus unei intervenţii chirurgicale.

„A fost identificat suspectul în acest caz. Urmează ca în funcţie de rezultatul expertizei medico –legale, să se încadreze juridic fapta”, a declarat cms. Cristina Tatulici, IPJ Galaţi.

Dacă rezultatul expertizei medico –legale va arăta că viaţa i-a fost pusă tânărului în pericol, atunci autorul va fi acuzat de tentativă la omor.

Lasă un comentariu